A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

hug.os józsi

#126 Re: Re: súlyos

2012-11-08 22:16

#110: soper - Re: súlyos

látom meg akarsz győzni, ne csodálkozz ha nem csatlakozok hozzád.

Válaszok

Közgép

#129 Re: Re: Re: súlyos

2012-11-08 22:28:40

#126: hug.os józsi - Re: Re: súlyos 

 

Légyszi ne csatlakozz - már várnak félázsiában - és tényleg nem provokálsz sekit, mikor pár millió embrt a "bandátoknak" nevezed. Légyszi menj vissza tapsolni a recesszióhoz, a latin nyelvoktatáshoz, az ingyenes tandijhoz, a gazdasági fejlődéshez...hajrá!
Remény

#138 Re: Re: Re: súlyos

2012-11-08 22:51:16

#126: hug.os józsi - Re: Re: súlyos

Én biztosan nem akarnálak meggyőzni, valószínűleg nem lehet - így legalábbis biztosan. De te se ítélj el senkit azért, mert más a véleménye. Én ezzel a kezdeményezéssel értek egyet, Te és jó pár ismerősöm pedig nem. Én azt mondom mindenkinek, aki ilyen határozottan hangoztatja a véleményét, hogy rendben, ez a Te véleményed. Én ezt tiszteletben tartom. Te is tartsd tiszteletben, hogy másnak ettől különböző álláspontja lehet, köztük nekem is. De abban igazat adok mindenkinek, aki úgy véli, hogy amíg nem sikerül OV és kormányának leváltásán kívül egy közös célt megnevezni, addig nem jutunk közös nevezőre soha, nem húzzuk ki az országot a gödörből. Ha nem lesz más, amiért küzdhetünk - közösen -, akkor 2014 után ott fogunk állni, hogy nem tudjuk min változtassunk, milyen közös úton haladjunk tovább. De ezen belül a legfontosabbnak akkor is azt tartom, hogy fogadjuk el, különbözőek vagyunk! És ez különböző véleményekben mutatkozik meg a legjobban.

Én ezen az úton szeretnék tovább haladni. Az elfogadás útján. Hogy együtt tudok majd nyugodtan dolgozni olyan emberekkel, akik másban hisznek - vallás, politikai hovatartozás stb. -, és nem kell attól félnem, hogy ha szóba kerül bármilyen politikai téma, elveszíthetem az állásom, ellehetetlenítenek az életben és nem lesz más választásom, mint elmenni innen. Mert nem akarok! Szeretnék együtt, ebben az országban élni, a petíciót aláírtakkal, a Te véleményeddel egyetértő emberekkel, mindenkivel. Nyugalomban és békességben. Remélem egyszer majd egy ilyen országban élhetek a jövőbeli családommal!