Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Quoted post


Vendég

#918 Re: Re: Re: Re: Anka

2012-10-21 02:13

#910: Békés Laci - Re: Re: Re: Anka

Nem, nem ez történt 2006-ban. 2006-ban az történt, hogy azonosíthatatlan rendőrruhás pribékek például illegális fegyverekkel (teleszkópos fémrudakkal) vertek véresre embereket, földön fekvő emberek veséjét rugdalták csoportosan, kávézóból kihajtották az ott levő vendégeket és az utcán végigverték őket, műanyagbilinccsel szorították véresre az áldozataik kezét, órákon át térdepeltettek embereket a Rádió udvarán és közben verték és köpdösték őket, vadászpuskával lövöldöztek fejmagasságban emberekre, stb.

Egyszóval a legsötétebb diktatúrák módszereit alkalmazta a Gyurcsány-rezsim rendőrcsőcseléke az ellenzék megfélelemlítésére.  Na, nektek ettől nem kell tartanotok.

Az Orbán melletti tüntetés pedig természetesen a demokrácia megnyilvánulása. Ti ellene tüntettek, mi pedig mellette. És mi leszünk sokkal többen.

Válaszok

Békés Laci

#920 Re: Re: Re: Re: Re: Anka

2012-10-21 07:40:52

#918: - Re: Re: Re: Re: Anka 

 Téged beoltottak gondolkodás ellen. Amit a fejedbe diktáltak,  a valósággal köxzönő viszonyban sincs.

Vitatkozni veled nem érdemes, az agyad helyére csurgatott baromságon és nem fogok polémiát folytatni.

Janka

#921 Re: Re: Re: Anka

2012-10-21 11:09:32

#918: - Re: Re:  Anka

Hogy ti lesztek sokkal többen, azt látod elhiszem.

2006-ban is - éjjeleken át - a csürhe volt az utcán és gyújtogatott, randalírozott, miért lenne most másképpen? A valagukat KO-ra kellett volna rugdosni, egytől egyik mindegyiknek! RIA-RIA-HUNGÁRIA!!! Hát nem érdekes, hogy a baloldali és a jobboldali kormányzás alatt is csörtettek az utcán? Mik vagytok ti, vaddisznók??? Vagy csak egyszerűen, mocskos férgek? Na, jó, mindkettő.

Öreg, te tényleg nem vetted még észre, hogy amióta a jobboldal van kormányon, azóta kizárólag békés tüntetések voltak? Vajon miért? Gondolkodj rajt, hátha rájössz és fölfordul a gyomrod magatoktól.

Írod, hogy ti is tüntettek, de miért? Talán csak nem TETSZIK nektek ez a rendszer? - Eléggé zavaros és felettébb gyanús, hogyan tetszhet egy mélymagyarnak az, hogy lassan éhen döglik a félország. Szégyelld a pofffád!!!