Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Quoted post

NANA

#64 Válaszok

2012-10-13 19:02

skrall: Feliratos animéket mindenki nézne/nézi(neten). Volt is pár anime amit tényleg le is adtak magyar felirattal, nem is volt vele gond. Viszont, hallottam olyat, hogy valaki nagyon akarta szinkronosan az adott animét. Valaki feliratosan és más hanggal szereti nézni, valaki pedig követeli a magyar szinkron! Mi egyiket sem ítéljük el! De nem hiszem hogy a közel jövőben lesznek e feliratos animék, ha választani akarok akkor inkább hozzák be a Spiral-t, mely tényleg jó anime volt.

tuma: Folytatásokról, vagy újraindításokról sajnos nem hallottam! Bár én is jobban örülnék neki, ha a félbe hagyott animéket újra leadná valamelyik csatorna! Viszont a Dragon Ball Z-t az egyik csatorna leadja, de sajnos nem olyan mint amilyennek mi azt elképzeltük! A részek meg vannak vágva, nem vágatlanul adják le! Sajnálom, ha csalódás kellett okoznom, de ha még is csak meg szeretnéd nézni, akkor azt a Viasat 6-os csatornán tudod nyomon követni. Ennél frissebb animékkel nem tudok szolgálni, viszont nyomon tudod követni a műsor újságot itt: http://animax.blogol.hu/ Remélem tudtam segíteni, valamennyire.

baranus: Én úgy emlékszem hogy csak az 1.évadot adták le, netalán a második évadját is. Csak annyit tudok mondani, hogy abba hagyták, nem ment tovább az anime. Hogy mi miatt, azt sem tudom. De szerintem csak ez a első és az egyetlen anime ami félbe maradt.

Válaszok

tamás

#75 Re: whenua

2012-11-01 13:56:54

#64: NANA - Válaszok

ezt tőlem szedted?