Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post

realista

#15

2012-09-29 01:05

Sztálinnak, Leninnek, Rettegett Ivánnak emlékművei vannak Oroszországban. Akkor miért ne lehetne Horthy-nak Magyarországon? Magyarok vagyunk, a múltunk is a miénk. Aki nem vállalja népünk múltját, az nem magyar. Az aláírók tehát nem magyarok!

Válaszok

FML

#25 Re:

2012-09-29 15:20:35

#15: realista -

Üdvözlöm honfitársam! Nem vagyunk magyarok?

És Ön mitől az? talán attól hogy kirekeszt?

Az, hogy Horthyt Kenderesen fél állami tisztességgel eltemették, az rendben van, az hogy kiadták az emlékiratait, az is - megvettem és elolvastam-, de az hogy a mai Magyarország által követendő példa legyen az nem fogadható el.

Farkas Mihály nyugdíjas

az igazi realista

#79 Re:

2012-10-02 18:02:57

#15: realista -  

 Realista, most találtam ezt a fórumot, elkezdtem beleolvasgatni. Nem gondolod, hogy abba kéne már hagyni azt a magyarkodást? Ronda dolog amit műveltek. Mitők vagy te magyarabb, mint az, aki nem ért veled egyet? El lehetne kezdeni vitatkozni azon, hogy ki a magyar és ki nem. Szerintem én is, te is (ha te is itt születtél, ebben az országban) és még sokan mások, magyarok vagyunk. Ne legyél annyira nagyara a magyar felsőbbrendűségeddel, mert semmivel nem vagy különb, mint akit lealázol, sőt, az sokkal különb nálad.

Attól, hogy valaki nem ért egyet Horthy szobrának felállításával, attól még magyar. Te nyilván negyon egyetértettél a szocialista szobrok eltávolításával és egy szoborparkba helyezésével, tehát te sem vagy magyar. Így jó? Ugyanott vagyunk két oldalról közelítve.

Mayer úr

#243 Szobrot minden gazembernek, és aki ezt ellenzi: nem magyar!

2012-11-07 20:16:00

#15: realista -

a posztban leírt "realista" gondolatmenet továbbvitele: Mao-nak emlékmûvei vannak Kínában. Akkor miért ne lehetne Rákosinak Magyarországon? Ha ezt "realista" nem vállalja: nem magyar!