Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: !!!!!
Szia druszám! Nem kellett volna mondanod, hogy mi vagy, mert ilyen névvel nem is lehetsz más, mint egy vérbeli MÉLYMAGYAR!!!!!!!!!!
Re:
Zsidó nemzetiségű magyar állampolgár.
A nemzetiség két típusa:
- Nemzeti kisebbség: Egy adott társadalom azon tagjainak csoportja, akik nem a többségi nemzettel azonosulnak, hanem egy olyan másik nemzettel, amelynek van állama vagy ennek létrehozására törekszik.
- Etnikai kisebbség: Minden egyéb olyan kisebbségben élő népcsoport, amely nem határozható meg a modern nemzet fogalmával, de amelynek tagjai a többségétől jelentősen eltérő közös kulturális identitással bírnak. Vagy éppen nemzeteken átnyúló identitást mutatnak (például a több különböző anyanyelvvel rendelkező romák vagy a zsidók).
Sokáig éljen a Horthy-kultusz!
Re: ???
Te nem magyar vagy, te egy állat vagy, a szürkeállományodat a legnagyobb jóindulattal sem lehet agynak nevezni.
Erre varrjál gombot, vagy kössél, te tudatlan.
Re: Re: !!!!!
#227: Kolompár Béla - Re: !!!!!
Nagyon mélymagyar, a földfelszín alatt 500 méterrel.
Re:
Ide meg most jönnek vissza az oligarchák.
Már azt hittük, hogy túlhaladtuk ezt!
Re: Ludmillának!
Kedves Ludmilla!
A vasfüggöny lebontva, ami teljes mértékben megkönnyíti a határátlépést. Ne tétovázz, használd ki a lehetőséget!
Ha navigátorra van szükséged, csak szóljál, szívesen a hátadra ülök, egész a Világ végéig...
Üdv.
Re:
Igen, Obama győzött. Romney pedig úriember módra kiállt és fratulált neki és nem mondta, hogy a haza nem lehet ellenzékben. Ezt így is lehet, sőt, így kell csinálni. Lehet tőlük tanulni, politikus urak! Meg asszonyok, éle, a kiflizabáló Gabriellával.
Re:
Kedves Ludmilla!
Sajnálatomat kell kifejeznem irányodban, a hiányérzeted enyhítésére pedig javasolni tudom a Lázár testvérek domonyvölgyi lovardáját, azon belül is néhány díjnyertes lovát.
Re: Re: Ludmillának!
#239: Mártonka - Re: Ludmillának!
Mártonka!
Nehogy felülj a hátára, ő a megtestesült gonosz! Vigyázz, mert valami rosszat forral Ludmilla ellened. Menje, sőt, repüljön ő egyedül tú a vasfüggöny egykori helyén.
Szobrot minden gazembernek, és aki ezt ellenzi: nem magyar!
a posztban leírt "realista" gondolatmenet továbbvitele: Mao-nak emlékmûvei vannak Kínában. Akkor miért ne lehetne Rákosinak Magyarországon? Ha ezt "realista" nem vállalja: nem magyar!
Re:
Mely kisebbség mely hangadóinak mely többségi nemzettel való milyen szembehelyezkedéseire kell most gondolnunk?
Re: Re: Re:
Óh, 6-oska, csak nem a kunkorodra lépett Mayer úr a 100 kilójával?
Re: Re: Ludmillának!
#239: Mártonka - Re: Ludmillának!
Nagyon szellemes vagy, egészen elkábulok tőled. A hátamra ne ülj mert már igy is nagyon nehéz elviselnem azt amit te és a hozzád hasonlók jelentenek ennek az országnak. Az elmenés lehetőségét nem nekem kell fontolóra venni , mert én itthon vagyok, itt akarok boldogulni, és bízom benne, hogy ilyen zavaró tényezők mint te, és még az a pár tizezer hasonszőrű hazátlan nyűszítése ellenére előbb utóbb ez az ország újra normális lesz!
Re: Re:
#241: Pijotr Rasputyin -
Neked is az a válaszom mint Mártonkának.
Re: Re:
Mayer Úr! Bátorkodom feltételezni Önről, hogy erről Önnek nincs szüksége felvilágosításra.
Re: Re: Re: Ludmillának!
Kedves Ludmilla!
Örülök, hogy egy ilyen bájos liba, mint szerénységed, elvan kábulva tőlem. Azonban, még időben szólok, hogy én boldog házasságban élek, tehát rám, csak, mint navigátorra számíthatsz, ha indulsz a nagy útra.
Ne strapáld agyon magad, ne bízzál te semmiben, inkább gondolj Kolumbusz Kristófra, aki felfedezte a legnormálisabb országot, miért ne sikerülhetne neked is, hisz írod, az a vágyad?! Ráadásul, mennyivel előnyösebb helyzetben vagy, mint Kristóf, akinek még szárnyai sem voltak.
Üdv.
| This discussion has been closed. |
???
Az először aláírók közt miért nem látok ilyet: Kovács István kőműves, Varga Ferenc segédmunkás, Kiss Petra fodrász, stb... ???
Aki ezt aláírja, az elismeri, hogy sajnálni kell "szegény" zsidókat, és az átlagpolgárt le se kell szarni...
Kedves aláíró!!! A Te hiteled is a ZSIDÓK zsebébe vándorol!!!
Sok hozzászólásban olvasom, hogy ez meg az a felmenőm, így meg úgy szenvedett, szenved... Könyörgöm!!! mutass egy zsidót, aki sajnálja Kovács Jánost, aki nyög a hitel teher alatt, a zsidó meg nem tudja, hogy melyik szigetre menjen télen nyaralni!!!
Még valami a nácizóknak: a Magyarországon állomásozó német katonák nem erőszakolták meg a nőket, sőt amikor már tudták, hogy elvesztették a háborút, mert jött a "FELSZABADÍTÓ" orosz csapat, akkor ők voltak azok, akik mondták, hogy bújjanak el a nők, és akiknek muszáj jelen lenni, azok se fürödjenek, mert az oroszok megerőszakolják őket!!! Ettől függetlenül a "felszabadítók" MINDEN nőt megerőszakoltak kortól és állapottól függetlenül!!!
Ui.: nincs hitelem, nem vagyok zsidó, cigány, én csak MAGYAR vagyok!!!