Kutya szabadstrandokat akarunk természetes tavaink partján!

Quoted post


Vendég

#5 Re:

2012-08-25 13:45

#1: -  

 Igen? Hát képzeld, te nagyonokos, én már láttam vizslát a Balatonba pisálni. Igaz, olyat is láttam, mikor egy labradort bevitt a gazdája a szabad strandon a vízbe, a kutya felelőssége tudatában mindenkit ki akart menteni, ha akarta az illető, ha nem. A kutyát haza kellett vinni, mert nem engedett senkit a vízbe. Hiába, dolgoztak a gének, a labrador vizimentő kutya. Tündéri volt, senki nem haragudott rá.

Válaszok

Sza

#6 Re: Re:

2012-08-27 15:48:12

#5: - Re:

Képzeld el én láttam már gyereket és felnőttet is egyaránt a vízbe pisilni/kakilni, sőt strandokon uszodába emberek rendszeressen összefuthatnak vele, nem véletlenül van kitalálva a fürdőkbe hogy egy olyan anyagot tesznek a vízbe ami ha vizelettel keveredik elszíneződik felhívja mindenki figyelmét, és eléggé ciki..

És még jobban megdöbbentő lehet egyes finnyás emberek számára de a tavak-folyóknak az elővilága is milyen érdekes de a vízbe végzi a dolgát, gondoljunk csak a házaknál tartott kacsákra 1 nap után micsoda koszt varázsolnak össze a fürdetőjükbe, na... akkor vajon a Balatonba pl mennyi kacsa ürülék kerül/nap???

Az egész "Kutya nehogy bekerüljön a tóba" szemlélet csak is idiótizmus és egoista felfogás. Remélem a peticióval el lehet valamit érni...