Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Quoted post

Nodame

#20 Re: Cím

2012-08-01 00:31

#13: NANA - Cím

Sajnos nem meglepő, hogy a Mondo magazin erre a sorsra jut. Én magam, szeretem nagyon, és rengeteg jó cikk van benne. A probléma ott kezdődik, hogy olyan animékről is írnak benne, amik meg sem jelentek itthon. Ha azt vesszük alapul, hogy vannak, akik megvárják mindig az itthoni megjelenést, akkor hiába jelenik meg a mondo magazinban, hogy a Naruto Shippudennek új movie-ja jelent meg, vagy hogy a One Piece-ben épp mi történik, ha ezeket nem tudjuk megnézni, mert itthon nem jelennek meg.

Nyílvánvalóan nincs más választásuk, én ezt abszolút megértem. De a Mondo magazin életben maradása is nagyban attól függ, hogy lesz e változás az országba bekerült animék mennyiségében.

Válaszok

NANA

#22 Re: Re: Cím

2012-08-01 00:48:31

#20: Nodame - Re: Cím

A DVD mellékelt is teljesen megszűnt létezni, pedig jó ötletnek tartottam, legalábbis egyesek így is hozzá tudtak volna férni a DVDhez, nem kellett külön megvenni dolgokat. De mint látod, sokan nem is vették meg a DVDket, így gondolva csődbe ment a DVD piac. Ha így utólag mindenki vissza gondol arra, hogy milyen jó volt, azok most biztosan bánhatják. A poszterek is nagyon jók voltak, de persze sok rajongó csalódottan olvashatták azokat a cikkeket, amelyek ide haza nem jelentek meg, sőt egyáltalán le sem adták.(Mint te is mondtad).

Aizen Gábor

#193 Re: Re: Cím

2014-04-04 22:29:31

#20: Nodame - Re: Cím

Azt azért tudni kell hogy a többség azért inkább megnézi a fansubbed kiadásokat is ha van csatornánk ha nincs. Ezzel tisztában van a Mondo is ezért nem probléma cikkezni olyan animékről is ami nálunk még odébb van hogy vettésre kerüljön. Amíg meg volt animecsatornánk rendszeresen cikkeztek a csatornán megjelenő animékről is szóval gyanítom nem ez okozza majd a mondo végét egyszer.

Szerintem legalábbis :)

ami a petíciót illeti... so-so. kell hogy sok embert mozgassunk meg, hogy ennek volt e valaha eredménye nem tudom. Reméljük a legjobbakat.

A csatornával kapcsolatban még annyit hozzátennék hogy az animax szivesen spórolt a szinkronhangokon (kivéve azt az 1-2 szinkronszínészt aki komolyan vette a feladatot) és sokakat az tántorított el a dologtol hogy a fordításban/kiejtésben/meg ugy a szinkronszínész teljesítményében bőven volt kivetnivaló.