Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#11592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

2012-07-22 17:18

#11581: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

Bűncselekmény biztosan történt.  Annyi történt, hogy nem kerül Gyurcsány a vádlottak padjára ebben az ügyben, mert az ügyészség nem tudott elegendő bizonyítékot összegyűjteni ellene (mert ebben az ügyben is sikeresen tüntette el a nyomokat, mint pl. a visszalízingelési ügyeknél).  Gyurcsány tisztázásáról akkor lehetne beszélni, ha "bűncselekmény hiányában" szüntették volna meg az eljárást. De nem, "bizonyítékok hiányában" szüntették meg.

A vádlottak padjára kerül viszont 5 vagy 6 ember (nem emlékszem pontosan hányan) és Gyurcsányt biztosan be fogják idézni tanúnak. Ha meg ott hazugságon kapják, akkor indul ellene az újabb büntetőeljárás.

Válaszok

papagájmentesítő

#11593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában

2012-07-22 17:42:06

#11592: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A magyarországi totális diktatúrában 

 Megalakíthatod a fórumos papagájkommandót. Akárki vagy, Filike, vagy valaki más, értelmesen nem lehet veled beszélni, hisz meggyőzhetetlen vagy. a 11581-ben a fórumtársunk értelmesen, egyértelműen leírta a véleményét. Jó papagáj módjára mondod a magadét, holott tudod, hogy nem neked van igazad. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem érdemes folytatni a diskurzust. Igaz, mondhatod, hogy mit ugatok bele mások beszélgetésébe, de valószínűleg az is te vagy, aki azt szokta mondani, hogy ez egy nyílt fórum. Igen, ez egy nyílt fórum, így elmondom, hogy veled nem lehet értelmesen társalogni, szerinted egy igazság van, az a tiéd. Viszlát!