PETÍCIÓ a 2012 áprilisától hatályos inzulinrendelet ellen!

Quoted post

Justicia

#51 Re:

2012-07-20 17:18

#50: -

Ez nem hivatalos aláírás gyűjtő ív.Ezzel nem lehet elérni semmit hivatalos helyeken.

Megvannak a jogi és formai követelmények egy ilyen beadvány érvényességéhez.

Ezzel csak annyit lehet elérni, hogy nagyjából tudjuk a támogatók számát.

Nem vetted észre semmi személyes adatot nem kérnek ezen az íven?Hogy is kérhetnének...

Teljesen mindegy hány aláírás gyűlik itt össze, ezzel nem lehet jogi lépést tenni.

Jogász vagyok tudom..aki nem hisz a szavamnak kérdezzen meg  más illetékest.De azért drukkolok és én is támogatom a kezdeményezést.

Válaszok


Vendég

#53 Re: Re:

2012-07-20 18:05:55

#51: Justicia - Re:

Akkor miért itt kezdték el gyűjteni az aláírásokat? Nem értem?? Ha tényleg el szeretnénk érni, hogy változás történjen, nem kellene a jogi követelményeknek megfelelően cselekedni? Engem az is zavar, hogy rengeteg ismerősnek elküldi az ember és utána derül ki, hogy ez csak egy szimpátia felmérés. Igazad van lehettem volna körültekintőbb is, de fel sem merült bennem!


Vendég

#56 Re: Re:

2012-07-23 18:25:25

#51: Justicia - Re:

Igen, ezt mi is tudjuk, (de fontos hogy lássuk mennyien vagyunk akik egyetértenek ezzel)  beszéltünk egy jogásszal már, de fontos, hogy legyen mögöttünk háttér. Az Alkotmánybirósághoz egyenként fogjuk beadni, (hiszen csak az egyén érvényesitheti az akaratát)  csak úgy érhetjük el a céljainkat! Több létszám határ van, egy peticiónál! Köszönjük az észrevételt!  :)))


Vendég

#61 Re: Re:

2012-07-27 12:43:59

#51: Justicia - Re:

Kedves Justicia!

köszönjük az észrevételt! Igen tudjuk hogy nem hivatalos a Petició, igen mi is beszéltünk Jogásszal,de tudnunk kell mennyien vagyunk, akik egyetérenek a célunkkal.  Ebből a tömegből kell kiválasztanunk azokat az embereket, akik egyénként felvállalják az AlkotmányBirósághoz a beadványt. Az a helyzet, hogy a diabéteszesek csak most értik meg a törvényt, mikor már a börőkön tapasztalják. Most jönnek a telefonok, a felháborodások, hogy elvették tőlük a korszerű inzulint, és sez csak a kezdet. De ha valakinek rendszeresen lesz és sok hypója és a munkájában korlátozza majd akkor akad csak ki igazán. Az állam meg kb. 3-4 év múlva, döbben majd rá mi kerül sokba, az aktiv munkaerő (kórházi kezelés drága költsége), vagy a drágább inzulin ( viszont megelőzés) És még sok mást is irhatnék.