Hands off culture and media in Hungary!

Quoted post

Végső Zoltán
Vendég

#85 Re:

2010-12-18 13:40

#37: Csáki Judit -  

Igen Judit, azt gondolom, hogy neked, nekem és más újságírónak, művésznek ezt nem igazán jó aláírni. Ha volna ereje ennek a felszólamlásnak, akkor magától duzzadna elsöprő erejű mozgalommá. De sajnos a munkálkodásunkkal nem értük el azt, hogy a társadalom nagy része azt gondolja, hogy az lenne a sajtószabadság, ahogy arról mi gondolkodunk.

Engem megrendített az, ahogy a Cserhalmi a Nol videóban azt mondta, hogy a magyar sajtó magát navigálta ebbe a helyzetbe, úgyhogy meg is érdemli:

http://www.noltv.hu/video/3127.html

Válaszok

Guest Csáki Judit
Vendég

#101 Re: Re:

2010-12-19 02:31:33

#85: Végső Zoltán - Re:  

Zoli, akkor ebben nagyon nem értünk egyet. Én úgy gondolom, hogy 1. alá kell írni 2. minden lehető és lehetetlen formában mondani kell, hogy mit (nem) akarunk, akár van remény, akár nincs 3. meg kell győzni másokat, hogy a művészet és a sajtó szabadsága túlmutat önmagán. Ha mi nem állunk ki magunkért, akkor nem várhatjuk el, hogy más kiálljon értünk. Ezért tartom elég rossznak, hogy a művészek közül bizony még mindig kevesen...

Más: Cserhalmi marhaságokat mondott ebben a bizonyos interjúban. Nemcsak a médiáról, hanem minden egyébről is. Fogalma sem volt, miről beszél. Gáz.