Családi pótlék ne legyen utalvány!

Quoted post


Vendég

#242 Re: Jöhet Erzsébetben is!

2012-07-02 01:54

#21: Nem segélyes! - Jöhet Erzsébetben is!

te köcsög ribanc vagy geci f... !

hogy lehet valaki ilyen gyökér kapj már az észhez, hogy ezzel mást is megsértesz ezért én is tudlak szép szavakkal illetni.

nos a tény a következő én pl egyeddül nevelem a gyerekeimet 3 mat és képzeld dolgozok és képzeld még segélyt se kapok mert léeszarja az állam aki egyedül neveli a gyereket, ha be adja valaki segélre a kérelmet nem nézi mennyi a rezsi a hitel, hogy mennyi marad a megélhetésre csak azt nézi , ha 1 ft-tal tullépi a nettó átlagkereset amiböl még nem költöttél akkor rögtön elvonja, és akkor már a suliba is fizetni kell a könyvekért  meg a kajáért ráadásúl ott nem fogadják el se suli felszerelést nem lehet belölle venni, és hogy járatom így az iskolába? belegondoltál te baromarcú? mivel a fizu elmegy a hitel meg a rezsire,  nem beszélve arról hogy ha a családit ebbe a köcsög utalványba adnák mert ebből is csak az államnak van haszna, az utalvány mind kajára menne mert mást nem tudsz belölle venni  csak a kis magán boltokba tudom elkölteni ráadásúl vissza se adnak ha nem veszel annyi értéküt igy, hogy ne vesszen el azt is meg kell venni ami akkor épp nem kell. a képzeld nem kávézok, nem cigizek,nem gépezek,nem drogozok ....... stb sorolhatnám.

Válaszok

csak egy köcsög ribanc...

#243 Jöhet Erzsébetben is!

2012-07-17 22:18:25

#242: - Re: Jöhet Erzsébetben is!

Felőlem nekem is nyugodtan fizethetnek Erzsébetben!Az idén havi ötezret költöttem el így és nincs semmi gondom vele. Ahogy a Soltész Miklós államtitkárt hallom, egyre bővül a felhasználási köre is. Lehűtenék mindenkit, nincs tervbe véve a hektoliterben, pókerzsetonban illetve pipadohányban történő kifizetés.Szívesen megvenném néhány örök elégedetlen utalványát, de félek túl "népszerű" lennék egy nyílt e-mail címmel.Meg aztán bolond lennék névértéken megváltani...

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...