Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még demokratább MHGY

#10673

2012-06-20 19:29

Szióka!!
Kegyetlen meleg van nálunk is!! Majdnem egész nap a medencében ülök, mert az egész ház is már 27-28 C fokos lett tehát ott is nehéz már meglenni.
Vilmos milyen jól jártál az előszezonoddal. Kikaptál szinte egy hetes kánikulai meleget. Pénteken jössz amikorra már a forróság megszünik állítólag.
Addig még két napot sülhetünk. Bár az éjszaka türhető, kb. 23-tól már lehet aludni kényelmesen takaróval, mert addigra hűl le a levegő elfogadhatóra.

Megyek pancsizni, mert nagyon hamar újra melegem lesz. Már a vizem is felmelegedett ,úgyhogy éppen jó. Ettől még a fürdőben is tusolom magam a fürdőzés után, pedig le van takarva éjjelre a 3x4-es gumimedence, de hát kell fürdeni strand után.

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!!

Kiemelt figyelemmel:   MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

Válaszok

Lukrécia

#10674 Re:

2012-06-20 19:58:19

#10673: még demokratább MHGY -  

 Én is nemrég jöttem meg a Balatonból. Végülis nem kellett buszozni, mert az egyik szomszéd ment a feleségével a strandra és becsengetett, hogy megyek-e velük, mondom, a jóisten küldött, mire ő: meg az asszony. Jó volt, jobb, mint egyedül. A víz 25 °-os volt, ami már egész jó. Nagyon alacsony a Balaton, ez nem tetszik. Csak addig ne száradjon ki, míg én élek.

MHGY