Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

M.H.GY.

#10520

2012-06-09 11:12

Napsugarast!
Nálunk Somogyországban éppen beborult, de nagy a fülledtség.
Na, mit szólsz, sikerült megint kihogyni a senkiháziból az állatot. Persze a művészet az lenne, ha az embert tudnánk belőle kicsalogatni. Na az lenne igazán feladat.

Válaszok

MHGYF

#10521 Re: Most éppen napsugaras...

2012-06-09 11:57:18

#10520: M.H.GY. -

Nálunk is olyan felemás az idő, hozzám hasonló. Hol süt a nap, hol nem, én meg hol álmos vagyok, hol még álmosabb. Főzni nem igen kell, egy csirkét sütök, Sanyi meg hoz sütiket és ennyi. A tanyára kéne menni robizni, de én félek ott, mert mindig arra gondolok, hogy jöhet valami állatka, mondjuk patkány, egér vagy netán sikló, vagy mit tudom én, hogy mi. Elszoktam én már az ilyen erdős vidékektől, nem is tudnék ott lakni. Mókus is van ott, de én attól is félek. Ugyan még egy példányt nem láttam belőlük, de - valszeg - nem is fogok.

Végre vége lett a hétnek, inkább csak ki akarom pihenni a fáradalmakat, mármint a lelkit és az idegit, mert nem volt mindegy a temetés, már olyan elég belőlük. Az unokahúgom étteremben látta vendégül a 45 fős csapatot. Tudod, mi 2 napig sütöttünk, főztünk - harmadmagammal - a szüleim temetésére és az Öcsi 50 nm-es nappali+étkezőben terítettünk meg, és a 20 nm-es teraszon és a bejárat előtti 10 nm-es tornácon volt a duncsizás, pl. tavaly május 10-én is.

Hazafelé jövet megnéztük a keszthelyi telket, oda is lehet menni kaszálni, asszem márciusban voltunk.

Federer kikapott Djokovictól, de úgy, hogy mind az első, mind a második szett közepéig agyonverte Djokot. Attól kezdve csak rontott, 48 ki nem kényszerített hibája és 33 nyerő ütése volt. Djokonak 18 hibája és 27 nyerője. Ez az a stat., ami azt jelenti, hogy Fed verte önmagát. Gondoltam, ez szándékos volt, van is tippem, hogy miért, de hosszú. Annyi szent, hogy megint megmutatta, mi az álomtenisz, így nincs harag, - a közönség is Őt ünnepelte.

Neked pedig jó lesz a kiruccanás Bécsbe, pár napot ott is ki lehet bírni. Pusz.