Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Vendég

#158 Éljen a Haza!

2012-05-25 13:48

Hol volt akkor ez a sok szentfazék vallásos képmutató, akik most hirtelen meg akarják menteni a városukat meg az iskolat, amikor az korábban vergődött és a tanárok fűhöz fához rohantak kétségbeesve az iskola sorsa miatt??? HOL VOLTAK AKKOR? Képmutató bagázs!!! Hirtelen hű de magyar meg hű de vallásos meg erkölcsös lett ez a grémium! És miért? Csak azért, mert egy-két fanatikus jobbikos, akinek FOGALMA SINCS arról, hogy ezek a hitesek mit is csinálnak, csak innen onnan hallott félinformációk és előítéletek alapján csacsognak, FELELŐTLENÜL hergelik a népet. Igaza volt a lentebb szóló volt bánkis tanárnak, aki panaszkodott, hogy amikor kellett volna a segítség, a füle botját se mozgatta senki, most meg csak azért, mert nem ismerik ezt az egyházat, sírnak-rínak mint a vénasszonyok...
Bezzeg ha a pedofil meg homokos papok kapták volna az eksőbbséget (persze nekik egy szakképző nem kellett, mert az derogál), akkor is sírtatok volna? KÉPMUTATÓK!

Válaszok

Vendég

#160 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 14:30:00

#158: - Éljen a Haza!

Felhívom a figyelmét arra, hogy ez itt egy szülői fórum. A hitgyülis iskolát pedig nem csak a "szent fazekak", hanem az ateisták is elutasítják. Az iskola nem az Önöké, nem sajátíthatják ki. Az iskola a térség adó fizető polgáraié. Ha ez Önöknek nem tetszik, akkor el szabad húzniuk innen. Meg fogjuk védeni az iskolát!

Bánkis

#161 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 14:34:00

Elnézést, de kitől kértek segítséget ???  Kértek Önök a szülőktől , szülői munkaközösségtől ???

Érdekes, de mi nem emlékszünk rá, hogy bármikor is azon időszakban tájékoztatást nyújtottak volna részünkre és elmondták volna belső sérelmeiket a szülőknek !  Ezt már egy másik fórumon megbeszéltük a többiekkel !

Akik valószínű hasonló módon segítséget nyújtottak volna Önöknek , mint most a gyerekeknek !

De ebben az iskolában Önök szeretnek maguk között megbeszélni mindent , mert úgy gondolják az úgy jó és kész !

Már kezdik magukat veszélyben érzeni, eddig a gyerekeket oltották, hogy mennyire örülnek, hogy a szülőket rátudták beszélni a fenntartóváltásra és örülnek, hogy a Bánkisok nem tiltakoznak , most pedig előjött a támadó viselkedés !

Hát pedig Ön is ott volt a szülői megbeszélésen, ami nem a meggyőzésen alapult ?

Vihar előtti csend időszaka volt , a Bánkis tiltakozók csendben lépegettek előre.

Nem a Jobbikosok indították el , hanem mi kértünk aggódó szülők segítségüket , plusz olyan szerveket vontunk be akik közelebb vannak a törvényi hátterekhez és segíteni tudnak a jogban tudatlan szülőknek ! Tehát nemcsak a Jobbik lett felkérve, hanem más magasabb szervek is !

Köszönjük szépen vannak személyes tapasztalataink a gyülekezetről és nemcsak hallomások után véleményezünk !

Köszönjük, de Ön által megnevezett pedofil és más jelzőkkel illetett papokat sem láttuk volna szívesen !!!

Ki is a KÉPMUTATÓ , kedves TanárÚr ???

Vendég

#162 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 14:44:10

Tisztelettel !

" Éljen a haza ! " ??????  Szerintem ITT kelett volna elgondolkodni ! Nem tudom , hogy a H Gy értékrendjébe van- e ilyen ? Haza , Család , Szeretet ? A nagy hazafiktól ez a mondat szépen hallatszott , de nem Önöktől !

J.R.

#164 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 14:51:11

Én Bánkis szülő sem emlékszem, hogy az előző iskolai probléma miatt a szülők segítségét kérték volna ! Gyermekem nem hozott haza semmi felhívást egy :

Tisztelt Szülők !

Kérem Önöket iskolánk ilyen-olyan helyzetbe került  XY ezen időpontban iskolánkban megjelenni és közös erővel megoldania kialakult problémát ! .........stb...stb

Vagy én sem emlékszem jól ?   Nekünk sem tetszett az akkori helyzet,de mivel akkor segítséget nem kértek úgy gondoltuk urai a helyzetnek !

Én is támogattam volna akkor a tanárokon való segítséget !

Vendég

#165 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 14:55:53

" Néma gyereknek anyja sem érti a szavát . "

Vendég

#166 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 15:16:19

Nyugodjon meg és legyen szíves tartózkodjon a sértegetésektől és az oldal e célú látogatásától.

A fanatizmus nem pártfüggő, lehet pl. vallásfüggő is. Az én fanatizmusom abban merül ki, hogy a Szentlélekhez (nem Szent Szellemhez) ragaszkodom, és azokhoz az értékekhez, amelyben a családom felnevelt becsülettel, tisztelettel, szeretettel. Elutasítom az Ön megvetését, és becsmérlését, úgy gondolom, ez leginkább Önt minősíti. Nálam csak azt éri el, hogy még inkább azok felé fordulok - miközben az Ön által képviselt értékeket még jobban elutasítom -, akiknek a hangjában nem érződik a gőg és felsőbbrendűség. Tudja, Isten előtt egyenlőek vagyunk. Az én Istenem előtt legalább is így van.

Tiszteletben tartom -mert így tanították- mások hitét vagy hitetlenségét, hiszek az akupunktúra ezeréves gyógyító erejében, nem nevetem ki akik a napi horoszkópjukat böngészik, vagy keverik a tarot kártyát és élvezettel olvasom a Harry Pottert. Nem hiszek az igézésben, nem hiszem, hogy az Úr munkájának az én tizedemre lenne szüksége, hiszem, hogy a közvetlen segítség hatékonyabb lehet, mint a pénz központi elosztása. Szerintem, Jézus nem azt tanította, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kővel vagy hogy fogat fogért. Viszont találtam erre vonatkozó átkozódás szükségességét alátámasztó, állítólagos imakommandós anyagban. Hiszek az ember eredendő jóságában, és nem azt vallom, hogy gonosz szellemekkel, démonokkal "fertőzött", aki nem az én hitem szerint él. A középkornak vége.

Ha néhanapján betévedek a helyi templomba, sosem hallom a prédikáló atyát mások vallását gyalázni, okkultizmussal egyenlővé tenni. Nem szidja a másik felekezet papját és ez nem csak intelligencia kérdése. Békésen együtt éltünk két héttel ezelőttig ajkaiak, legyen az bármelyik (akár hitgyülis) felekezet tagja, vagy ateista. Azt akarjuk, hogy világnézetileg semleges legyen az iskola.

Ön a gyűlöletet szaporítja itt, nem a szeretetet és tiszta szándékot, ez szerintem nem Isten igéje.

A politikát, személyeskedést erőltetni, felesleges. Hagyjuk egymást élni, hogy mindenki saját felelőssége szerint élhessen.

nyugdíjas tanárnő

#168 Re: Éljen a Haza!

2012-05-25 16:14:32

Ha Ön tényleg tanár ( kis T-vel ) , szégyelheti magát a stílusáért !

Az ilyen tanárokat azonnali hatállyal elbocsájtanám !

Ilyen stílusban nevelik, oktatják a diákokat is, lekezelő, felsőbbrendű , mocskolódó ? Elnézést , de más nem jön le írásából .

Nem fogjuk engedni, hogy unokám ilyenek kezébe kerüljön !