Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#402 Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-25 03:38

#401: 300 - Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Jogos ellátásának ellopása? No, ne viccelj...  Magyarországon rengeteg rokkantnyugdíjas csaló van. A szöveged alapján te is ilyen lehetsz.  Nagyon remélem, hogy nem csak elveszik a rokkantnyugdíjadat, hanem ráadásul  jól meg is büntetnek majd.

A 10 millió lakosú Magyarországon 420-430 ezer körül van a még munkaképes korú rokkantnyugdíjasok száma (és még van 300 ezer meg nyugdíjas korú is), míg az 5,4 millió lakosú Szlovákiában a  munkaképes korú rokkantnyugdíjasok száma 30 ezer körül van.

Válaszok


Vendég

#403 Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-25 06:44:29

#402: - Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Kedves Vendég ! Adja az Úr minnél előbb,hogy ne csak külső szemlélőként,a média által felfujt módon,hanem érintettként is átéld, megtapasztald,hogyan müködik ma hazánkban az egészségügyi ellátás hálapénz nélkül !Milyen gyógyszereket kaphatsz meg közgyógyellátásra. Súlyos betegen mire elég a minimálbér 55 %-a. Na ebből müveld ki a nemzetnek,két gyermekedet.Teljesits állampolgári kötelességedet,mert a szülők eltartása is alkotmányos kötelességed.Lakásainkban kialszik a fény,de ugy látszik a te agyad nem óhajt megvilágosodni,és még mindig azt hiszed,amit irnak! Az ilyen felmérések többsége telefonon készül.Azt kérdezik akinek még van pénze,vagy kényszerből fenntart vezetékes telefont.Vedd nyakadba a borsodi,vagy szabolcsi településeket kérdezd meg a munkában  megnyomorodott embereket,hogyan lehet megélni,orvoshoz  járni 18000-55000 Ft mert ennyi pénzről van most szó !Holott némelyikünk 25-30 évig fizetett keményen minden járulékot.Ajánlom figyelmedbe elovasni az Egyetemes Eberijogok Nyilatkozatát ! Ha már ennyi időd van irogatni.Vagy Mózes kőtábláinak szövegéből.Mások becsületében kárt ne tégy ! Jogi megfogalmazásban nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazási vétség, büntetési tétel egyhavi bevételed is lehet,átlehet váltani elzárásra is ! Van-e valahol ezen a földön,olyan állam,ahol nem a bünöst büntetik ! És a bün életkor függő ! Az a borzasztó,hogy a korrupció természetes dolog ! Köszönöm szépen de nem kérek amnesztiát,ha jogtalanul vettem fel ellátásom visszafizetem kamatostul,de a hamis vádat visszautasitom bárki szájából is hangozzék el ! És ebben példamutató,volt Soltész Úr a parlamenti előterjesztésében ! Ha egy jog alkotó ilyen példásan jár el,hogyan várja el állampolgáraitól a jogkövető magatartást ! Egyébként is egy fogva tartottnak több joga van mint egy beteg embernek ! Hát csak imádkozz rendesen,hogy 65 éves korodig ép egészséges munkaképes ember legyél ! Mert,hogy annyi az öregségi nyugdijkorhatár,korhatár előtt csak a mi ellátásainkra van kilátásod. Nézz szembe saját jövőddel !

Keresztényi szeretettel ölel Marika néni Az Úr világositsa meg elmédet,de minél előbb.

Seherezade

#442 Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-12-13 12:23:22

#402: - Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

AZ A BROBLÉMA  MAGYARORSZÁNON, HOGY AKI NINCS A VALÓDI MEGLOPOTT BETEGEK HELYÉBEN, AZT VALÓBAN NEM IS ÉRDEKLI. AZ IGAZ, HOGY MÉG MINDIG RENGETEG CSALÓ VAN A ROKKANT NYUGDÍJBAN, DE A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGEKET AZÉTR RAKJÁK KI MERT AZOKRÓL TUDJÁK, HOGY VALÓDI BETEGEK. A CSALÓK PEGIG JÓL MEGFIZETIK A VÉGLEGES LESZÁZALÉKOLÁST. A VALÓDI BETEGEKNEK ERRE SE PÉZNE SEM SZÜKSÉGE NINCS, HISZ AZOKÉRT VAN A ROKKANTSÁG,. AKI CSALÓ BÍZTOS NEM FOG ITT ÍRNI, LAPIT MINT SZAR A FŰBEN.

AZ EUROPAI UNIÓS EGÉSZSÉGKÁROSODÁSI SZÁZALÉKOK, A MAGYAR CSAVAROS ESZŰ KORRUPT SZÁMÍTÁSOK. INDOK: AMÉG A SIMLIS EGÉSZSÉGKÁROSODÁSÁNAK EUROPAIUNIÓS SZÁZALÉK SZÁMÍTÁSA,  KETTES ROKKANTSÁGI SZÁZALÉKBAN VAN MEGÁLLAPÍTVA, ADIG A VALÓDI BETEGEK SZÁZALÉK KISZÁMÍTÁSA NEM ÉRI EL A VÉGLEGES LESZÁZALÉKOLÁSI SZÁZALÉKOT. SENKIT SEM ÉRDEKEL, HOGY KI MILYEN BETEG. AZ ORVOSOK NAGY RÉSZÉNEK FOGALMA  SINCS ARRÓL, HOGY NÉMELYIK BETEGSÉG MIT TAKAR ÖNMAGÁBAN. TÖBB BETEGSÉGGEL EGYÜT ÉLNI AZT HISZIK MAGA A GYÖNYÖR. ÚGY VANNAK VELE O HÁT EZ MÁR RÉG ÓTA BETEG, MÁR BÍZTOS HOZZÁ EDZŐDÖTT. AKI VISZONT NEM BETEG ANNAK PIHENNIE KELL, VIGYÁZNAK RÁ NEHOGY MEG BETEGEDJEN, MERT AKKOR JÖN A REHABILITÁCIÓ. TELE VAN A NET A GYÓGYÍTHATATLAN BETEG DOLGOZNI NEM TUDÓ EMBEREK PANASZAIVAL, NEM TUDSZ ÉRTELEM SZERŰEN OLVASNI? KÁR!

MAJD HA MEGBETEGSZIK MEG TUDJA.