Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Humán

#145 #144 Re: #136 -re válasz

2012-05-25 01:08

Először szerintem tisztázni kellene, hogy ki az a "mi" mert a szülők nincsenek 100%-ben egységes állásponton, ebből következik, hogy vannak olyan szülők akik örülnek az ötletnek és vannak akiket pedig egyáltalán nem zavar az ha ők veszik át az iskolát. Ami a politikát illeti, az ajkai jobbik szervezett tüntetést a HGy iskolaátvétele ellen. Akkor kérdem én, ki kever bele politikát az iskola ügyébe?
A Hgy nem erősködik, megmondta szabadon eldönthetik, hogy akarják-e vagy sem hogy fenntartójuk legyen.
Az agitálást illetően pedig nagyon úgy jön le hogy néhányan azok, akik annyira erősködnek azon véleményük mellett hogy "nem kell a hitgyüli ide", pontosan azokat a szülőket agitálják (ha már annyira menő lett ez a szó, csak maradjunk már ennél) akik elfogadnák ezt a szabad iskolamodellt amit a HGy iskolafenntartóként felkínált lehetőségként.
És nem kaptam meg az "átvett iskolák" címét. Vajon miért?

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-05-25 09:14:23

Vendég

#152 Re: #144 Re: #136 -re válasz

2012-05-25 09:29:05

#145: Humán - #144 Re: #136 -re válasz

SOHA NEM MONDTUK, HOGY A SZÜLŐK 100% -a TÁMOGATJA !  A "mi" megnevezés már 2 embernél is jogosnak tünik !

Itt nem 2 emberről van szó , meg ha nem volt szavazás honnan is tudnánk ?  Tiltakozó szülők személyesen találoztak,közösen indították el a demonstrációt , többen írásban, telefonon kerestek meg minket , hogy csináljunk valamit ! Hát innen ered a "MI" szó ! Tehát már 2-nél többen vagyunk ! De ezen fórumon és közösségi oldalakon létrehozott csopotok taglétszáma, hozzászólás is igazolja, hogy jogos a MI szó használata ! Tiltakozó szülők megnevezés nem 100%-ot jelöl, ezt mint írtam soha nem mondtuk sehol !

Ha a HGY nem erősködik, miért akarnak minket személyes eszmecserére hívni, holott folyamatosan ellenálltunk az ő hitük, ő istenük, mi hitünk, mi istenünk és még mi élünk hazug világban ! Menjünk el egy istentiszteletre és megtapasztaljuk a valóságot ! Miért van erre szükség, ha valaki egyáltalán nem akarja ! Keresztényként hozzám ne szóljon Isten , én hiszek Istenben ! Hatalmas nagy különbség van a kettő között !

Pár éve Sümegen ( barátok laknak ott ) , egy családapa megölte 2 gyermekét, mert Isten azt mondta neki beléjük költözött az ördög ! Nem kell folytatnom, HGY-es volt a férfi ! Ilyen Istenre nincs szükségünk , Isten a Hit, Család, Szeretetről szóljon !  Katolikusok közös gyónásánában szerepel egy rész :  ellenállsz az ördögnek ---- ellenállok !