Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

13. Harcos

#131 Re: Kiss Tamás

2012-05-24 20:36

#129: - Kiss Tamás

Kiss fiam!

Asszem jól beszélsz! Ha vennéd a fáradtságot és mögnéznéd a 2010-es választási eredményeket, akkoooo láthadnád, hogy bála basa a szavazatok alig több, mint 50%-át kapta(pedig nem kevés ingyen virsli, meg hordó gurogatás vooot). Így azé bátran elmodhatom ,hogy az általad megnevezett bácsinak jelentős támogatotsága van ajkán. Csakugyan kifekjezték akaratukat az emberek, hiszen bála bábuska nem került be a parlamentbe. Tehát ajka beiskolázási körzete véleményt alkotott: kösz, de nem kérnek basa elvtársból és az általa megtestesített politikából ,így az elvtárs oktatáspolitikájából sem (ha egyáltalán van ilyen).

Az, hogy szégyelled magyarságod, az csak a te bajod! Tudod mit mondott erre nagy szellemi vezéretek ( Fletó bááá)? El lehet menni. Szóval pááá!

A te voooot igazgató urad lehet, hogy csak az elmédben kísért (biztosan meg van az oak). Úgy látszik, vagytok így néhányan. Minden bizonnyal rászolgáltál, mög a haverjaid is. Tudod! Akinek tiszta a lelkiismerete, az nem viaskodik szellemekkel. Mi lenne, ha személyesen megkeresnéd, és miután összeszartad magad és tisztába tetted az alvázadat, megkérdeznéd tőle, neki mi a véleménye.

A bosszúszomjas igazgató soha nem fogja azt mondani: "bocsánat, én voltam, tévedtem". Igazad van! Mert NZ (aki az első adandó alkalommal kirúgta számba vehető ellenlábasait) még soha senkitől nem kért bocsánatot....talán nem is tudja, hogyan kell azt. Persze ha a gazdája utasításba adná neki, biztosan csaholna párat.

Remélem már a Lajtán túl vagy! Na csáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Válaszok

Vendég

#132 Re: Re: Kiss Tamás

2012-05-24 20:42:32

#131: 13. Harcos - Re: Kiss Tamás

a stílus maga az ember!