Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Vendég

#97 még valami

2012-05-22 19:43

Több mint egy hete foglalkozom minden létező anyag felkutatásával az új fenntartó jelöltről. Rengeteg HGy-s prédikációkat hallgattam, nem azokra a kirakat prédikálására gondolok, amit a tv-n nyomnak.

Így hát nem csodálkozom an 93. hozzászóláson. Megkérném a T."szülőt", hogy a bródys tanárokat a szájára ne vegye.
Ellentmondásokkal teli hozzászólásával nem téveszt meg itt senkit sem, annyira nem vagyunk "ostobák".

A kedélyek akkor fognak elcsitulni, ha békén hagyják ezt a várost. Ez a legtöbb, amit tehetnek, hogy idézzem Bartust.

Válaszok

egy volt bánkis szülő
Vendég

#98 Re: még valami

2012-05-22 20:16:27

#97: - még valami

Itt és most kikérem magamnak hogy megkérdőjelezze szülői mivoltomat. Büszke vagyok arra, hogy becsületes és tisztességes embernek neveltem a gyerekeimet, akik tisztelik a felnőtteket.

Nem vagyok tagja egyetlen felekezetnek sem, soha semmi bajom nem volt egyikkel sem, és nem is lesz, amíg engem békén hagynak.

Ami hírek szerint a gimnáziumban történt-ha megtörtént-, nem hiszem, hogy csak azokat háborítja fel, akik a Hit Gyülekezetéhez tartoznak, hanem minden jóérzésű, normálisan gondolkodó embert.