Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Quoted post

Shalom
Vendég

#1287 Re: Re: Re:

2012-05-20 16:56

#1272: - Re: Re:  

 Egy hónapot voltam Izraelben az idén. Ha rajtam múlna, máris mennék vissza. Van annyi saját kultúrájuk, hogy nem kell oda másé. Az, hogy nem befogadó ország, nem izgaz. Azzal, hogy jól megszűrik, hogy kit fogadnak be, teljesen egyetértek. Az ország földrajzi területe nem nagy, azon a területen 7 millió ember él. A területnek vannak olyan részei, nem kevés, amely megélhetésre teljesen alkalmatlan.

Azt pedig, hogy pusztán szavazatszedési célból nem honosítanak milliókat, sokkal tisztességesebbnek tartom, mint ami nálunk történik. Természetesen nem értek egyet vakon mindennel, ami ott történik, de sok minden jobban tetszik, mint itt.

Válaszok

swithun
Vendég

#1296 Re: Re: Re: Re:

2012-05-20 18:43:22

#1287: Shalom - Re: Re: Re:

Nem egy dologról beszélünk.
Ausztrália pl megszűri kit enged be, fiatal, szakképzett embereket várnak, 30 alattiak nem is nagyon pályáznak eséllyel állampolgárságra, de még munkavállalási engedélyre sem.
Izrael viszont SZÁRMAZÁS alapján válogat. Ha Magyarország vagy más európai ország tenné ezt (de nem teszi), elmondanák minden nácirasszistafasisztának a "liberálisok", míg "otthon" minden további nélkül megteszik.
Ez a kettős mérce.