Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!

Quoted post

Ajkai

#97 Re: Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 16:18

#89: - Re: Csipszer Mónika

Én nem járok a Hit Gyülekezetébe,csak ismertelek téged.Én is akkoriban kerestem az élet értelmét,most mégsem ilyen szürkehályogon keresztül látom a dolgokat.Amikor az állam bezárja a gimit (mert nem tudja eltartani),akkor úgyis kénytelen leszel a gyerekedet legalább 30km-re elvinni,mert közelebb nem lesz gimnázium.Akkor majd nem biztos,hogy elég lesz egy ilyen tüntetés.Itt most nem a Hit Gyülekezetről van szó,hanem a gyerekek jövőjéről.Hogy elejét vegyem a további rágalmaknak,közlöm,hogy azért álltam az átadás mellett,mert nem a pletykákra,és mocskos hazudozásokra hallgattam,hanem a tényekre hallgattam,és így vontam le a következtetést,valamint így foglaltam állást.De akkor én is kérdeznék valamit: sokan azt állították,hogy ha a katolikus egyház venné át az iskolát,nem tiltakoznának.De a katolikus papok által elkövetett pedofil bűncselekmények senkit nem zavarnak?

Válaszok

Vendég

#98 Re: Re: Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 17:04:04

#97: Ajkai - Re: Re: Csipszer Mónika 

A vita okafogyottá vált, a szülők elérték, ami mellett kiálltak.  A stílusod szánalmas, árad belőle a gonoszság és a tisztességtelenség. Hagyd békén a CsM-t, és kezeltesd a saját hályogodat!

Vendég

#108 Re: Re: Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 23:37:51

#97: Ajkai - Re: Re: Csipszer Mónika 

Ajánlom a 83-as hozzászólást elolvasni.Jól hangzik amit írsz,de ez csak egy részlet az igazságból.Sajnos nincs jó híre a hit gyülinek,pontosan azért,mert bár vonzó és magasztos dolog Isten közelségében élni és a Szentírás szerint cselekedni,de ez csak egy szelete a gyülinek,mert ha belépsz,bekebelez és elveszíted az identitásodat,mikrotársadalomként funkcionál,s mint ilyen nem mentes a hatalomvágytól,játszmáktól és egyfajta erőszakoságtól.Én szeretem Istent,és olvasom a bibliát,bár gyarló vagyok de legalább szabad.Szimpatikusabb a helyi pap,bár nem ismerem a nemi szokásait,de bízom benne.Vannak jócskán buzik és pedofílok nyílván-ami szomorú-de az az adott egyén betegsége,elferdült nemi élete,vagy egyszerűen más nemi identitása-ha a buzikat nézzük-egy személyre vonatkozik és nem jellemző a katolista vallásra és papokra.De maga az a szellemiség,amit egy szinten képvisel a gyüli -véleményem szerint nem veszélytelen.Na, ez az amit megéreztek a szülök és ettől féltik a gyerekeiket.