Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!

Quoted post

Vendég

#88 Csipszer Mónika

2012-05-19 01:39

Biztos kevesen tudják, Csipszer Móni is járt a Hit Gyülekezetében?!Ebben az időszakban volt a legnormálisabb szerintem!Érdemes az Ajkai szóban megjelent cikkeket elolvasni! Ajkai

Válaszok

Vendég

#89 Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 09:04:00

#88: - Csipszer Mónika

Kedves Vendég!

Én, hogy Téged idézzelek ebben időszakban 16 éves kamasz voltam, és mint minden kamasz kerestem a barátaimmal együtt a helyem a világban. Kétszer is ahogy a Hit Gyülekezet mondja megtértünk az utcán! Viccesnek és jó poénnek tartottuk, és foggalmunk sem volt róla, hogy ki ez a Hit Gyülekezet. Hát én ezt az időszakot így 20 év után nagyon zűrösnek látttam. Az, hogy abban a két hétben lettem volna a leg normálisabb????? Szeretném már lezártanak tekinteni ezt az ügyet!!! Bródy nem lesz a Hit Gyülekezeté!!!!!!!!

Vendég

#91 ajkai szülő

2012-05-19 11:31:23

Személy szerint, nem tudom és nem is érdekel, mi lehet az Ajkai Szóban, nem szoktam olvasni. Kb. hasonló lehet propaganda, mint polgármesteri hivatalt a szülők orra előtt bezárató és magát letagadtató - miközben az épületben tartózkodik - polgimester eddigi nyilatkozatai.

Ijesztő, amilyen arroganciával nyomultok itt és névtelenül próbáltok személyeskedve támadni egy tisztességes, véleményét vállaló, gerinces embert.

Vonuljatok vissza, mert egyik iskolát sem kapjátok meg!

Vendég

#93 Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 12:46:28

Nem gondolod,hogy Csipszer Mónika éppen ezért hitelesebb?Valószínű,hogy rossz tapasztalata van a hit gyülivel kapcsolatban,s ezért is van ellene!!Szerintebb több ember is írhatna,aki volt tag,s el meri mondani a tapasztalatát!A hit gyülisek (jelenlegi) persze,hogy nem mondják el a kis titkaikat!!

Vendég

#101 Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 21:06:55

Az az egy szerencse az életben, hogy az ember fejlődik... és nem marad meg a 16 éves szintjén. Aztán, hogy ki milyen tanulságot von le élete folyamán, és abból mit hasznosít, az már más dolog. Nemde, kedves 88-as hozzászóló...

Fekete Melinda

#104 Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 23:06:06

Kedves Ajkai(ha már a saját nevét nem meri felvállalni)!
Én is ismerem a Csipszer Mónikát, igaz nem azt aki 16 évesen járt a Hit Gyülekezetében, de tudtam én is róla. Én azt az embet ismerem akire én nagyon büszke vagyok, mert kiállt a saját igazáért a gyereke jövőjéért és érdekeiért! Szerintem nem támadni kellen és régi kamaszkori lázadós korszakból dolgokat elővenni, hanem elgondolkodni azon, hogy miért is harcolt most!!!! Én büszke vagyok rá és ha tudom támogatom is!

Vendég

#106 Re: Csipszer Mónika

2012-05-19 23:12:28

Ki nem járt?Én is jártam.Sőt, régen mikor még kicsi voltam, megtanultam használni a cumisüveg helyett a poharat,majd a mesék helyett regényeket olvastam, megtanultam késel és villával enni...hát fejlődünk...Pedig akkor sokkal aranyosabb és normálisabb voltam a rokonaim szerint.

Pécsi Kati

#109 Re: Csipszer Mónika

2012-05-20 00:12:10

Én tudtam,nem nagy ügy,akkoriban ezen elég sokan átestünk, aztán egy életre szóló immunitást szereztünk.