Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Quoted post

spurcika

#1240 Re: Re: Tiltakozom!

2012-05-18 23:04

#1235: Shalom - Re: Tiltakozom!

Mielött tiltakoznál,azért Székhelyí nyilatkozata miatt lett nemkivánatos személy.Aztán a pártba ami megszünt nem azért kell belépni, hogy a párttársak segitsék a könnyebb boldogulást,mert ha valaki tehetség az párton kivül derül ki. Aztán ha tiltakoznál párttársa Örsi Matyi azt nyilatkozta a történelmi zászlók a szemétdomra valók.Aztán ez a nemes lélek ezek a zászlók alatt tette le az esküt a parlamentben.Ilyen dolgok  váltják ki az ellenszenvet.És ez nem rasszimus hanem utálat.Utálat azért mert élsz egy országban nem is rosszul és aki nem ugy köszön,hogy shalom, az goj, és ti megszoktátok hogy a goj ne alkosson véleményt,mert az rögtön náci és rasszista, és zsidogyülölő.Talán nem kellene kérkedni a vallással.Izraelben mondta egy barátom a zsidó addig szeret zsido lenni amig jól jár.Hát ezen el kellene gondolkodni. Shalom neked is.

Válaszok

Shalom
Vendég

#1243 Re: Re: Re: Tiltakozom!

2012-05-18 23:25:00

#1240: spurcika - Re: Re: Tiltakozom! 

Nem én tiltakoztam, te kis figyelmetlen, hanem a náci haverod. Én csak válaszoltam rá. Igaz, náci a nácival egyetért, ez nálad sincs másképp. Nektek beszélhet az ember, meg sem halljátok, csak fújjátok a magatokét. Tudod te egyáltalán, mi ellen tiltakozol? Amikor Székhelyi Józsefet, a művészt nézed, hallgatod, akkor a vak gyűlölettől látsz-e valamit a művészetéből, vagy csak fújod a szemináriumon hallottakat? Hú, de sötét vagy, Istenem! Voltál Te már a Szentföldön, voltál Te már azokon a helyeken, amiket ekkora pofával átkozol? Én igen és tudnék  mesélni olyan dolgokról is, hogy leesne az állad, de egy szint alá nem megyek le. Te a szint alján helyezkedsz el, ennél lejjebb nem nagyon van.