Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!

Quoted post


Vendég

#4

2012-05-15 23:10

Remélem, hogy második körben jóval nagyobb tábora lesz az iskolák H.GY.-nek történő átadását ellenzőknek. A ma délután, az ajkai Szakképző Iskolában(kevesek által előre tudhatóan) tartott fórumon az iskola vezetősége az alábbiakat közölte:
"Attól tartanak, hogy amennyiben állami kézbe kerülnek, a képzést szétdarabolják a megye többi intézménye között, ezáltal az ajkai Szakképző Iskola megszűnik létezni. Ezért holnap nagy valószínűséggel úgy döntenek, hogy igennel támogatják a Hit Gyülekezetének történő átadást. Így lesz biztos munkahelyük, lesz pénz fejlesztésre, politikamentesen, nyugodt körülmények között végezhetik tovább szakmai munkájukat...., és egyébként minden úgy lesz, ahogy eddig volt. Szülők és diákok bízzanak bennük."
Olvasatomban nem igazán érdekli őket sem a szülők, sem a diákok véleménye, gyakorlatilag eldöntött tényt közöltek velünk. Valahogy mégis motoszkál bennem valami, ami nem hagy nyugodni.
Miért mentene meg minket a baljós végtől a H.GY., ha ebből semmilyen előnye nem keletkezik? Ha minden gyerek után ugyanannyi lesz a finanszírozás (amennyiből ugye nem lehet fenntartani az iskolát- az igazgató úr állítása szerint)? Ha el is hiszem, hogy nem befolyásolják a gyermekem...akkor is felteszem magamnak a kérdést: Biztos azt szeretnék a pedagógusok munkáltatójuknak, akik a vidámnak nevezett vasárnapjaikon átkokat szórnak, halálért... imádkoznak másokra, epilepsziás görcsrohamot kiváltó hipnózisokkal befolyásolnak embereket..., sorolhatnám a retteneteket, amelyekről videó felvételeik árulkodnak. Én biztosan nem ezt az utat választanám, és a gyermekemnek sem ezt az utat fogom választani.
Délután Ajka polgármestere, városvezetése ismét leszerepelt. Arra sem méltatták a csendben demonstrálókat, hogy az iskolaátadásokat ellenző petíciójukat átvegyék. Erre az időre bezáródott a Polgármesteri Hivatal ajtaja. Szégyen ez a város többsége által bizalmat szavazott polgármestertől és csapatától!

Válaszok

HolyRoller

#7 Re:

2012-05-16 00:24:45

#4: -

Még mindig a sötét komcsi időkből származó szekta kampányos hazugságaidat szórod? Nevetséges. Semmi teológiai műveltséggel ítélkezni és a Szent Lélek megnyilvánulásait, epilepsziának hívni, hipnózisról beszélni. Nevetséges vagy!


Vendég

#46 Re:

2012-05-16 23:36:07

#4: -  

 Nagy átverés volt tegnap az, hogy nincs ott a polgármester, nincs aki átvegye a peticiót. Én 15,15-kor bementem, felmentem az I. emeletre és ügyet intéztem! Mindenki a helyén volt. A polgármester 15,40-kor jött ki a Hivatalból mosolyogva. Ha valaki holnap hozza a peticiót, szívesen bemegyek vele, akár erőszakkal is, csak értesítsen! 20-5174643

Mayer Ferenc

vendég

#57 Re:

2012-05-17 08:00:58

#4: -

Az info téves, hogy kevesen tudtak a fórumról. Minden szülőt kiértesítettek az ellenőrzőn keresztül. Az már a szülőn múlik-és a gyerekén-, hogy megnézi-e gyermeke ellenőrzőjét.

vendég

#58 Re:

2012-05-17 08:04:19

#4: -

Egyébként az iskola honlapján is olvasható.