Ne legyen Eger süllyedő hajó!

Quoted post


Vendég

#10 egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

2012-05-09 20:49

Egal - Nem fizetett se villanyszámlát se víz számmált .. Mindenkinél elzárják/kikapcsolják ha nem fizeti .. Csak ő viszont évenkénti milliós támogatások mellett tette ezt.. BEZÁRÁS JOGOS!

Egri X - Életveszélyes külső és belső pályarész. Rengeteg uniós pénzt fordítottak rá, ennek ellenére ingyen munkával önkémntesekkel épült a pálya hulladék anyagokból, és ráadásul az uniós előírásoknak sem felelt meg (ami nem lenne gond de ha már töllük kapták a pénzt, akkor ... ). Koncerteket az elmúlt 2 évben a 2 kezemen meg tudnám számolni és csak "no name" kezdő zenekarok (ami nem is lenne baj). Ráadásul a vendékek 80%-a 18 alatti volt ami a 18 éven felülieket "undorral" töltött el sokszor és inkább más helyre ment. BEZÁRÁS JOGOS!

Jaffa - Az tényleg egy kreatív hely volt. Bár nem az első rock kocsma egerben (pl.: sorompó, tűzkerék) főleg nem észek-magyarországon. Ráadásul a bezárását valószínűleg a rosz helyen való megnyitás és az árai okozták... Bezárás félig JOGOS!

Én nem a petíció ellen vagyok, és azzal hogy Eger hanyatlik azzal is egyetértek. De azt nevetségesnak tartom hogy egy petícióhoz olyan "elemeket" hozunk példaként amelyeknek a bezárása többnyire teljesen jogos..

Válaszok


Vendég

#11 Re: egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

2012-05-09 21:15:00

#10: - egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

valószínüleg nem egy bolygón élünk :D de te cimborám most nagyon nagy baromságokat írtál :D ... alaphangon az Egrix heti rendszerességgel külföldi zenekarokat látott vendégül, nem beszélve arról, hogy számos tehetséges nemzetileg elismert zenekart is felvonultatott, valamint hazai zenekarok (közülük elég sok elismert zenekart amik nemzetközileg is megállják a helyüket)  adott lehetőséget....a másik két helyet meg nem feszegetném, mert számos dolgot megtudnék cáfolni a mondandódba

 

 

zsé

#24 Re: egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

2012-05-10 00:47:49

vendég

#27 Re: egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

2012-05-10 02:19:43

#10: - egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

Jah..hogy a 18 éven aluliak ne is menjenek koncertekre mert őméltóságát undorral tölti el.
2 év alatt nem voltak koncertek... haver nem tudom hol élsz ,de az útóbbi fél évben csak 20 rohadt jó koncerten voltam az egrixben.
Nyisd ki a szemed löször, aztán a szád...