Ne legyen Eger süllyedő hajó!


Vendég

/ #10 egyetértek azzal hogy hanyatlik csak a petíció példái nevetségessé teszik ezt a petíciót ...

2012-05-09 20:49

Egal - Nem fizetett se villanyszámlát se víz számmált .. Mindenkinél elzárják/kikapcsolják ha nem fizeti .. Csak ő viszont évenkénti milliós támogatások mellett tette ezt.. BEZÁRÁS JOGOS!

Egri X - Életveszélyes külső és belső pályarész. Rengeteg uniós pénzt fordítottak rá, ennek ellenére ingyen munkával önkémntesekkel épült a pálya hulladék anyagokból, és ráadásul az uniós előírásoknak sem felelt meg (ami nem lenne gond de ha már töllük kapták a pénzt, akkor ... ). Koncerteket az elmúlt 2 évben a 2 kezemen meg tudnám számolni és csak "no name" kezdő zenekarok (ami nem is lenne baj). Ráadásul a vendékek 80%-a 18 alatti volt ami a 18 éven felülieket "undorral" töltött el sokszor és inkább más helyre ment. BEZÁRÁS JOGOS!

Jaffa - Az tényleg egy kreatív hely volt. Bár nem az első rock kocsma egerben (pl.: sorompó, tűzkerék) főleg nem észek-magyarországon. Ráadásul a bezárását valószínűleg a rosz helyen való megnyitás és az árai okozták... Bezárás félig JOGOS!

Én nem a petíció ellen vagyok, és azzal hogy Eger hanyatlik azzal is egyetértek. De azt nevetségesnak tartom hogy egy petícióhoz olyan "elemeket" hozunk példaként amelyeknek a bezárása többnyire teljesen jogos..