NEIN zum Medienterror gegen Ungarn!!! El a kezekkel az országtól!

Quoted post

Taurus

#20

2012-03-09 16:12

Nincs semmifele osszeeskuves. A magyar politikai elit (mindegyik kormany a rendszervaltas ota, kivetel nelkul) lopott es hazudott. A mostani kormany tovabbment, a totalitarizmus fele vezeto uton indult el a magannyugdij-megtakaritasok allamositasaval, az igazsagszolgaltatas es a nemzeti bank fuggetlensegenek megvonasaval, a valasztokorzetek megvaltoztatasaval stb. Az EU milliardos nagysagrendben kuld penzt Magyarorszagra minden evben. Magyarorszag haszonelvezoje az EU-tagsagnak. Megis sikerul tobbet koltenie, mint amennyi bevetele van. Amikor pedig elfogy a penz, akkor csodalkozik, hogy az EU es az IMF nem hajlando tovabbi penzt adni addig, amig nem kap biztositekokat arrol, hogy nem fogjak azt is ellopni, a haveroknak juttatni, Europa legdragabb autopalyait epiteni belole alfoldon (a Szloveniai sziklaba vajt alagutak es fjordokon ativelo hidak is olcsobbak) stb stb stb Sajnos a magyar vezetes teljesen lejaratta magat es a magyar szavazopolgarok, civil szervezetek stb sem volt kepes visszaszoritani a korrupciot. Remelem, legalabb az EU-nak es IMF-nek lesz valamilyen pozitiv hatasa, ha mar belulrol nem ment.

Válaszok

Bika Bandi

#23 Re: #20

2012-03-09 17:11:18

#20: Taurus -

Tisztelt Taurus Hölgy/Úr!

Úgy gondolom, hogy Ön pontosan azokból a médiumokból veszi az információit, amik elferdített, megtévesztö, félretájékoztató jellege miatt ez a petíció szól. Kérem, próbáljon a sorok között olvasni, esetleg azokat a híreket is nyugodt, tiszta szívvel meghallgatni, elolvasni, amik nem erröl szólnak.

Többi feltevésére nem is akarok kitérni, mert a petícióhoz semmi közük!

 

Tisztelettel

Bika Bandi


Vendég

#24 Azért nézzük meg, hogy melyik pártnak sikerúlt, hogy az ORSZÁGUNK ide eljusson!!! Kik azok, akiket

2012-03-09 17:12:07


Vendég

#27 Re:

2012-03-09 21:52:03

#20: Taurus -

....ezt remelem jopar evvel ezelott is megirtad az elvtarsaidnak!!! Vagy kiesett az eletedbol par ev, hogy ne tudnad, hogy amiket leirtal, azt nem az Orban kormany kovette el??Senki nem tekergeti a kezedet, hogy ala ird!!


Vendég

#30 bar nem kéne Taurust ezzel felértékelni, de

2012-03-09 23:33:58

#20: Taurus -

teljesen igaza van a lopasokkal kapcsolatban... De akkor most ne legyen kormany?

EZ a kormany végre NEM "tovabbment, a totalitarizmus fele.." hanem végre rajött multkori hibaira, és legalabb most elkezdi felszamolni a multat. Igaz, nem elég radikalisan, de legalabb kezébe vette a seprüt, és az elsö kormany, aki jo iranyba indult vele!!

Reméljük, most nem hagyjak eltériteni magukat a jo utrol, és nem részegednek meg a részsikerektöl - MOST végig kell menni az uton!

Ez a valtozas csak belülröl megy! Ehhez kivanunk itt ezzel a peticioval sok sikert!

A szervilis, gazsuzsalo söpredéket, akinek volt/van képe 89 elött és utan is az Orszag Hazaba bemennie, azokat most végre oda kell küldeni öket, ahova valok: a történelem pöcegödrébe! Ebben pedig Morvai Krisztinanak adjunk igazat!

Töhötöm

#35 Re:

2012-03-10 19:30:46

#20: Taurus -

Kedves Taurus!

Ügyesen össze tetszik keverni a szezont a fazonnal:)-de azert kilog az Ön  LIBEROSZOCI Laba.

Remenykedjen csak az IMF es az Europa pozitiv hatasaban, hiszen tudjuk, hogy az Imf es Eu kizarolag azert van,  hogy azokat az orszagokat akiknek nincs magahoz valo esze, hogy a sajat erdekeben döntsön,tanacsokkal, es penzzel lassa el-hiszen semmi gazdasagi erdek nem vezeti a dönteshozokat csak a puritan joindulat es segiteniakaras.

Kedves Taurus , azert nem akarom a kedvet venni, egy mondataval egyetertek kis modositassal: Minden szocioliberalis kormany a rendszervaltozas ota kivetel nelkül lopott es hazudott!

 


Vendég

#68 Re:

2012-03-14 19:13:09

#20: Taurus -  

Kedves Úram

Melyik Magyar Kormánynak volt legútóbb 2/3- os többsége??? Hát persze...! Eszembe jutott! Rákosinak és gazembereinek! Azokra több  mint 90% jutott...! Elnézését kérem..., de hallott Õn már valamit a "hasznos idiótákról..." ? Egy fél évszázad hagyatékát nem lehet máról hólnapra rendbe hozni. Különösen nem, ha Középeúrópa fele már kapzsi félhülye lett. (...vagy már mindig az volt...?)

Tiszteletlenül

Bokányi Zoltán