Nőszervezetek szolidaritási nyilatkozata Dr. Geréb Ágnes mellett

Quoted post


Vendég

#66 Re:

2012-02-23 19:49

#46: -

Senki sem mondta hogy az otthonszules, vagyis a haboritatlan szules a nok kenyelmeert lenne, plane hogy ezert jott volna letre. Ha ezt olvastad akkor a forras nem megbizhato. Ajanlom, hogy tajekozodj szelesebb koruen a temaban pl itt:

 

Tovabba, nem az otthonszules alltalanositasarol van szo, es a korhazban szulni akaro nok otthonra vagy szulesteshazakba valo kenyszeriteserol. ;-) A nok, MINDEN NO, vallasara, nezeteire, nevere, hajaszinere valo tekintet nelkul alkotmanyban foglalt joga hogy megvalaszthatja a szulese helyszinet es ahhoz szaksegitseget vegyen igenybe. Tiszteljuk egymast annyira, hogy elfogadjuk ezt, es nem nezzuk le, nem iteljuk el a tolunk eltero szemlelettel rendelkezoket. Inkabb kezdjunk parbeszedbe es eszmecserebe!

Válaszok

vendég 046

#70 Re: Re:

2012-02-23 22:00:12

#66: - Re:  

 Nem győztök meg arról, hogy a baba érdekeit szolgálja, hogy ha gond van, akkor nem áll rendelkezésre olyan szakképzett segítség, aki megmentheti az anyát és a babát.

Én nem Ágit akarom bántani, ne értsetek félre, azokkal van bajom, akik ezt a szülés formát választják. Lehet, hogy maradi vagyok, de szerintem a kórházban jobb a műtő mint a lakásomban.

Akik otthon szülnek és úgy érzik, hogy bármi gond van megfelelő segítséget kapnak, azok ha a környezetükben -ne történjen meg- valaki agyvérzést kap, akkor is Ágit hívják?