Nőszervezetek szolidaritási nyilatkozata Dr. Geréb Ágnes mellett
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
és tisztességtelen amit csináltak Geréb Ágival. Boszorkánynak kiáltották ki, pedig csak jó dolgokokért küzdött. (és nem a HOL-on hanem HOGYAN-on van itt a hngsúly. Sok nő traumaként éli meg a szülését, pedig az gyönyörű dolognak kéne lenni)
Ezt az alapvető emberi jogot, amelyet egyébként a nyugati és észak-amerikai országokban senki nem vitat el az anyáktól, segíti Dr. Geréb Ágnes.
Amíg a kórházakban is van csecsemőhalálozás, addig senkinek nincs joga korlátozni Dr. Geréb Ágnes működését. Ha az általa levezetett szülések halálozási statisztikája súlyosan rosszabb az átlagos kórházi halálozási statisztikánál, akkor esetleg meg lehet vizsgálni azt, hogy kellő gondossággal jár-e el, ill. hogyan tudja javítani a megszülető csecsemők esélyeit a bonyodalommentes életkezdéshez.
Re:
Számomra az a felháborító, hogy a kórházakban az orvosok büntetlenül, számtalanszor hibázhatnak, Geréb Ágnest pedig, akinek élete - ellentétben a legtöbb orvossal - valóban a nők és a születendő gyeremekek érdekeiért való tevékenységről szólt, így meghurcolják.
Én voltam életveszélyben szülés során, az első fiamat otthon nem tudtam volna megszülni és én személy szerint nem is mernék otthon szülni. Mégis azt gondolom, ez egy alapvető jog, de aki ezt bevállalja, s elfogadja a segítséget, ezt csak saját felelősségére teheti.
Re:
Egyetértek! Legalábbis a felháborodottsággal. Geréb Ágnes kitüntetést érdemelne, nem meghurcolást!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Aki nála vagy bárkinél az otthon szülést választja, azt senki nem kényszerítette erre. Én a terhességeim alatt egyszer 3 egyszer 7 hétig voltam a nőgyógyászati osztályon. Nagyon sok mindent láttam, amit jobb lett volna nem látni.
Az orvosi műhibák a kórházban sokkal nagyobb számba fordulnak elő, mint ahányról tudomásunk van. A büntetések, eltiltások pedig szinte mérhetetlenek. Vajon ki félti a bevételeit a Geréb ügyben ??
Isten áldja meg Geréb Ágnest, és segítse sikerre a mellette kiállókat is! Egy nyolcgyermekes apa!
| This discussion has been closed. |