ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Quoted post

nyomasincs

#667

2012-02-21 17:00

Majd ha a ti gyereketeket tépi szét egy falka vad kutya, akkor is remélem ezt mondjátok majd, hogy hmmm, de legalább szegény ebeket nem kellett lelőni! Mégiscsak milyen dolog az emberre és más állatokra veszélyes kutyákat kiiktatni? :O Ez nem állatkínzás!!!! Ha egy ember fegyvert fog egy másik emberre azzal a céllal, hogy megöli, akkor a rendőrök t is lelövik!!! ez így van rendjén! első az élet védelme! nem azt kell jelen esetben látni, hogy 10 kutya meg fog halni, hanem azt, hogy 10-20 család és 10-20 család kutyája nem lesz többet veszélyben!!!
EMBEREK!!!! NÉZZETEK UTÁNA A DOLGOKNAK ÉS UTÁNA SOPÁNKODJATOK? VAGY GYERTEK IDE EGERBE ÉS KÖLTÖZZETEK TI ODA A HATÁRBA AHOL EZEK A KUTYÁK VANNAK!!!! AKKOR MAJD JOGOSAN VÉGHETITEK ŐKET!!!!

Válaszok


Vendég

#669 Re: Azt gondolom,hogy eleve emberi hanyagságból kerültek oda ezek a kutyák ezen kéne gondolkodni!

2012-02-21 17:24:20

Jóindulattal

#671 Re:

2012-02-21 17:34:24

#667: nyomasincs -

Magának nincs Szíve (nem a biológiaira értettem!). És maga is (ahogy a jegyző) csak a könnyebb kutyusok életét kioltó megoldást látja! Nem azt mondja itt senki, hogy maradjon így a helyzet ahogy van, és továbbra is veszélyt jelentsenek az elvadult kutyusok az ott élő emberekre, hanem azt, hogy más megoldást kell találni!!! Humánusat, emberit!!! Nem olyan megoldást, ami gyűlöletből, rosszindulatból, szívtelenségből fakad!!! A legrosszabb, hogy a gyermekei is tudják, hogy önök is azt szeretnék, hogy lelőjék a kutyákat és az önök állatok iránti rossz indulata nyomot hagy gyermekükben, és így óriási jövőbeni kutya-ember barátságtól fosztják meg gyermeküket. Ők nem biztos majd meglátják, hogy a kutyák milyen fantasztikus élőlények, hűségesek és mindent megtennének a gazdiért. Tudja ismerek olyanokat, akiket már harapott meg kutya, de a kutyák iránt érzett szeretetük nem változott. Látni kell, hogy a kutyák által okozott balesetek okozói legtöbbször a rossz, felelőtlen "gazda".

Nem is írok többet, mert úgy is elkezd vitatkozni velem. Ha akar még írni, írjon (többször is írhat más-más néven, hogy úgy tűnjön az ellentáborban is vannak-vannak), hagy érezze öné az utolsó szó.

Ennek ellenére biztos vagyok benne, több ember érez úgy, ahogy én, és nem rosszindulattal, ahogy ön!