Tiltakozás Gyöngyösi Márton gyűlölködése ellen

Quoted post

Egy gondolkodó

#14 Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-02-14 00:07

Elolvastam, amit mondott nem értem, hogy mi ez a nagy felháborodás? A kossuth rádiót már bepereltétek vagy a történelem könyveket? Képzeljétek nem 6 millió az áldozat. A fene egye meg már megint nem sikerült hülyeségeket tanítani. Bár tudjátok én már láttam 10 000 embert na ha 1 000 000 val számolunk, akkor sem tudom hova lehet annyi embert eltüntetni. Egyébként meg én sem vagyok kíváncsi állandóan a zsidókra? Miért legyek kíváncsi kik ők nekem? A többi kisebbséggel miért nem foglalkozunk ennyit? Zavarnak vkit a lengyelek a szlovákok engem nem. A zsidók se addig amíg nem szórakoznak többet között a saját tragédiájukon. A sajátukon nem az enyémen. Az én családom a komcsiktól elszenvedett dolgokért nem kapott semmit.

Válaszok

bunkós ferkó

#15 Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-02-14 10:33:18

#14: Egy gondolkodó - Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

Te nem gondolkodó vagy, hanem ostoba, tökkelütött fajankó. Az, hogy a te sérelmeidért nem kaptál kárpótlást, miért is igazolná azt, hogy 6 millió ember kiírtására nem kell megemlékezni? A történelem könyvekben pedig ez a szám szerepel

Reménykedő

#22 Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-11-22 10:06:00

#14: Egy gondolkodó - Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

Kedves Hozzászóló!

Holocauszt túlélőkkel folytatott beszélgetések során olyan 92 éves pedagógus tanárnővel beszéltem akinek 121 !!! rokonából 13 an maradtak életben, köztük ő és a lemészárolt férjétől (aki Radnótival és Ortutaival rakodta a munkaszolgálatban a krumplit - aki művészettöténész volt, franciául jelent meg tanulmánya..) tőle1944-ben fogant kislánya, aki hasában élte túl a borzalmakat. Ha tényleg érdekli hova lehet eltüntetni ennyi embert, akkor kérdezze meg a hónapokig orrfacsaró égett emberszagbűzben élő túlélőket, akiknek arra a kérdésre, hogy :hol van az anyám? hol van a bátyám? azt a választ adták, hogy : Ott füstölög a kémyényen, te patkány! a hazugságokat én is unnám az Ön helyében, de én sorsokról, nagyszülők és szülők nélkül felnött ,emberekről beszélek- akik mégis tanárokká, orvosokká, gyógyszerészekké lettek, hogy adjanak és adjanak annak a népnek, amely nem fékezte meg családjuk kiírtását. Van, aki a magyar nyelv szeretet miatt nem ment el a háború után, van, akinek az elmúlt 40 év gyógyszerfejlesztéseit köszönhetjük, halálos, csak műtéttel késleltethető betegségekre találta megoldást. Sajnálom, hogy gyűlölet és unalom van ezzel kapcsolatban Önben. Higgye el? szeretni ugyan nehezebb, mert megbocsátás, önfeláldozás van benne, de kifizetődőbb és hasznosabb, és ...az erős szívűek jussa ez.                    üdvözlettel egy riporter.


Vendég

#160 Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-11-30 10:53:04

#14: Egy gondolkodó - Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok? 

 Nyilván tudták a komcsik, hogy Önök mást nem érdemelnek. Az Ön pár sorában annyi indokolatlan gyűlölet van,  amit ép ésszel megérteni nem lehet. Tudja mit? Nem is akarom Önt megérteni. Ön egy nagyon beteg ember, orvosra van szüksége.