Tiltakozás Gyöngyösi Márton gyűlölködése ellen


Vendég

#1

2012-02-09 16:52

Tiltsuk be a Jobbikot!
Rozi

#2

2012-02-09 16:57

A külügyminisztérium már elhatárolódott a nyilatkozattól,de én inkább azt a petíciót írnám alá szívesebben,ami lemondásra szólítja fel Gyöngyösi Mártont.Összeegyezhetetlen a parlamenti funkciójával,egy ilyen megszólalás.Megmondta Vona Gábor,hogy háború lesz nemsokára,hát ha lesz ők mindent megtesznek ezért.Jó lenne megelőzni,amíg nem késő.

Vendég

#3

2012-02-09 17:06

Nem tudom ,hogy ki Ő,de a nyilatkozása szerint egy törtető SENKI!

Vendég

#4

2012-02-09 17:46

http://rosszabbik.com/ Lájk és olvassátok. Itt mindig olvashattok valami újat a Jobbikról, és a petíció is innen indult el!
rosszabbik.com

#5 Re:

2012-02-09 18:37

#1: -

valóban az lenne a megoldás!

Anonymus

#6

2012-02-12 16:46

Úgy veszem észre, hogy csak nagyon kevés embert mozgatott meg ez a petíció. Ez valószínűleg azért lehet, mert Gyöngyösi Mártonnak igaza van és az igazság ellen nem szoktak petíciót benyújtani. További jó gyűlölködést kívánok.
Sváb

#7

2012-02-12 19:30

Úgy gondolom nem azért nem vállalják sokan a petíció mellett való kiállást, mert igaza van Gyöngyösinek. Sokan félnek a retorziótól, visszaélésektől, megbélyegzéstől.
De ezeknek az embereknek idéznék valamit ami így szól: Bűnösök közt cinkos, aki néma...
Felháborítónak tartom és elítélem az uszítást... elég már a hazugságokból!
Elég abból, hogy akkor magyar valaki mikor átveszi a Nobel díjat és dicsőségére van az országnak, utána lehet nyíltan zsidózni ugyanazt az embert is, mert vallás szerint az!!!

Vendég

#8 gyöngyösi mártonnak nincs az igazsághoz semmi köze és annak sem aki vele egyetért. menjen a közélet

2012-02-13 00:27

Sváb

#9 Jobbik kampány

2012-02-13 01:13

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403205_362651993747943_100000094368915_1535590_971775999_n.jpg
Ezt osztották meg szabolcs megyéből ma este a facebookon Tiszavasváriból...
Ennyit arról mennyire gondolják komolyan!!! Fel kellene ébredni annak aki ül a babérjain.
smile

#10 Re:

2012-02-13 14:52

#6: Anonymus -

Nem kevés embert, de más módon fejezték/fejezik ki az egyet nem értésüket. Legközelebb viszont teszünk azért, hogy az ilyen kezdeményezések is látványos megszégyenülést okozzanak a rosszindulatú, mocskoslódó embereknek. A gyűlölködést a "Jobbik"-tól már megszokhattuk, ha igazuk lenne, akkor a gyűlölet álatl épülne az ország... De erre még nem láttunk példát.

A szégyen az, hogy egy politikus ilyet ki mer ejteni a száján, és ahelyett, hogy tenne valami hasznosat az emberek boldogulásáért - hiszen hivatalosan ezért lépett politikai páláyra -, még inkább rombol és pusztít a beszédével, és az indulataival. Ahogy a mondás tartja: "A szív bőségéből szól a száj" - hát neki nem ártana időnként mosakodni belülről is...

További szép napot! : )


Vendég

#11

2012-02-13 19:27

A magyar kozallapotok egyszeruen siralmasak, a gyulolkodes mar szinte termeszetes, es ez a felelmetes benne:(
Béla

#12 Ki kit gyűlöl?

2012-02-13 19:58

Pontosan miről is van itt szó?
Követve az eseményeket egy firkásznak adott interjút ez a Márton, a firkász leírt valamit a szája íze szerint. Márton kérte az eredeti hagfelvételt, mert szerinte más vagy másként hangzott el.
Várjuk meg azt a hangfelvételet, tudjuk meg mi az igazság, aztán lehet gyűlölködni.

Vendég

#13

2012-02-13 20:13

A petíció indokolt, aktuális és fontos erkölcsi kötelessége minden józan magyar politikusnak és tisztességes állampolgárnak.
Kár, hogy a parlamenti pártok toleránsak a Jobbik agresszív és gyűlöletkeltő propagandájával szemben.
A Külügyminisztérium elhatárolódása szerintem kevés, Gyöngyösi Mártont el kellene ítélni nyilatkozatáért és azonnal le kellene váltani külügyi elnökhelyettesi pozíciójából. Soós István lelkész
Egy gondolkodó

#14 Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-02-14 00:07

Elolvastam, amit mondott nem értem, hogy mi ez a nagy felháborodás? A kossuth rádiót már bepereltétek vagy a történelem könyveket? Képzeljétek nem 6 millió az áldozat. A fene egye meg már megint nem sikerült hülyeségeket tanítani. Bár tudjátok én már láttam 10 000 embert na ha 1 000 000 val számolunk, akkor sem tudom hova lehet annyi embert eltüntetni. Egyébként meg én sem vagyok kíváncsi állandóan a zsidókra? Miért legyek kíváncsi kik ők nekem? A többi kisebbséggel miért nem foglalkozunk ennyit? Zavarnak vkit a lengyelek a szlovákok engem nem. A zsidók se addig amíg nem szórakoznak többet között a saját tragédiájukon. A sajátukon nem az enyémen. Az én családom a komcsiktól elszenvedett dolgokért nem kapott semmit.
bunkós ferkó

#15 Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-02-14 10:33

#14: Egy gondolkodó - Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

Te nem gondolkodó vagy, hanem ostoba, tökkelütött fajankó. Az, hogy a te sérelmeidért nem kaptál kárpótlást, miért is igazolná azt, hogy 6 millió ember kiírtására nem kell megemlékezni? A történelem könyvekben pedig ez a szám szerepel


Vendég

#16 Re: Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-02-14 12:13

#15: bunkós ferkó - Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

Bunkó ferkó, mi ez tökfejezés? Számolj már el hatmillióig !


Vendég

#17 Kettős mérce

2012-02-14 18:09

6 millió, vagy sem...Emberek haltak meg, akiknek egyetlen "bűnük" a származásuk volt.
Mennyivel különb az, aki nagyítja az áldozatok számát, mint az, aki elbagatellizálja?

DE! Más népek, nemzetek ellen is elkövettek, elkövetnek népirtást. Vajon miféle kettős mérce szerint méretik meg az ember fia?
Más népek halottai is éppen olyan halottak, mint a holokauszt áldozatai. Azok elvesztése éppen olyan sorscsapás a családjaik számára, mint a zsidók számára.

Vannak, akik virágot visznek a halottaik sírjára, másoknak még erről is a pénz, a mammon= kárpótlás jut eszükbe...(Valami ilyesmire célozhatott Gyöngyösi?)

S ha már a zsidók kaphatnak kárpótlást halottaik után az idők végezetéig, másoknak vajon miért nem jár ugyanez a bánásmód?


Jó lenne végre, ha valaki értelmes választ adna arra is, hogy miért nem zavarja más népek faji alapon történő kiirtása a petíciózgatókat?
Pl: talán ezekben a percekben is gyilkolnak meg izraeli katonák Gázában palesztin gyermekeket,akiknek csupán a származása a "bűne". Ez nem soviniszta, náci magatartás? Nekik szabad?
De miért?

Hmmmm....

#18 Re:

2012-02-14 18:15

#13: -

Kedves lelkész úr, Ön miért ítélkezik?

Hallotta az EREDETI felvételt? A képviselő kérte, de nem kapja meg. Ha igaz, amit leírtak, inkább pont az lenne a logikus, hogy kiadják azt a felvételt, amivel alá tudják támasztani az interjú hitelességét.

Mivel azonban ennek ellenkezőjét teszik, elképzelhető, hogy azért, mert Gyönygösi mond igazat.Hm?....

Lelkész létére igen elhamarkodottan ítálkezik. Mielőtt ezt leírta, nem kellett volna mégis inkább megvárnia azt a hangfelvételt?

Gyöngyösi azért rossz politikus, mert elkövette azt a hibát, hogy szóba állt egy olyan riporterrel, aki alapvetően zsigerből gyűlöli őt, és a "magafajtát".

Innentől kezdve nem értem, miért csodálkozik, ha a cikk írója mindent elkövet azért, hogy lejárassa.


Vendég

#19 Re: Re:

2012-02-14 18:34

#10: smile - Re:

Bizonyára, akikre Te szavaztál, azok "teszik a dolgukat", nem szítanak ellentétet, szeretik a másként gondolkodókat, toleránsok, elfogadják mások véleményét.

Ha ez így van, akkor bizonyára tudod, hogy az is egyfajta vélemény, ha valaki nem ért egyet mindenben a történelemkönyvekben lefektett állításokkal.

Miért lenne kötelező mindent elhinni, ami ott le van írva?Akkor 1956 pl forradalom, vagy ellenforradalom volt? Mert én még utóbbit tanultam...Vagy pl a katyini mészárlás elkövetőiről először azt tanították, hogy németek voltak... Végül kiderült, hogy mégsem, épp, hogy ellenkezőleg...

Teljesen fölösleges kardoskodni a számok mellett, vagy ellen. Annyi az egész, hogy el kell ismerni, milyen borzalom volt, amit a zsidók ellen elkövettek. És persze fölösleges tupírozgatni az amúgy is szégyenletesen magas számokat,

Ideje lenne lezárni a múltat. Kár túlragozni, újra és újra elkezdeni ezt a témát. Leginkább fölösleges az újabb hisztériát szítani, mert azzal csak a többségi társadalmat fogják maguk ellen hangolni. Még azokat is, akik eddig toleránsak, és elnézőek voltak.

Sokkkkk lesz már ebből szerintem, kár túlfeszíteni a húrt. Megvagyunk mi egymás mellett, miért nem jó így, ahogy van?

 

 

 


Vendég

#20 Re:

2012-02-16 16:36

#7: Sváb -

A zsidóság nem egy vallás hanem egy globális kosa nostra, és a mossad az orgyilkosuk!


Vendég

#21

2012-04-09 01:34

Csatlakozom, és várom a parlament dekrétumát a petícióban leírt módon.
Reménykedő

#22 Re: Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

2012-11-22 10:06

#14: Egy gondolkodó - Ti tudjátok miről vitáztok vagy csak kiabáltok?

Kedves Hozzászóló!

Holocauszt túlélőkkel folytatott beszélgetések során olyan 92 éves pedagógus tanárnővel beszéltem akinek 121 !!! rokonából 13 an maradtak életben, köztük ő és a lemészárolt férjétől (aki Radnótival és Ortutaival rakodta a munkaszolgálatban a krumplit - aki művészettöténész volt, franciául jelent meg tanulmánya..) tőle1944-ben fogant kislánya, aki hasában élte túl a borzalmakat. Ha tényleg érdekli hova lehet eltüntetni ennyi embert, akkor kérdezze meg a hónapokig orrfacsaró égett emberszagbűzben élő túlélőket, akiknek arra a kérdésre, hogy :hol van az anyám? hol van a bátyám? azt a választ adták, hogy : Ott füstölög a kémyényen, te patkány! a hazugságokat én is unnám az Ön helyében, de én sorsokról, nagyszülők és szülők nélkül felnött ,emberekről beszélek- akik mégis tanárokká, orvosokká, gyógyszerészekké lettek, hogy adjanak és adjanak annak a népnek, amely nem fékezte meg családjuk kiírtását. Van, aki a magyar nyelv szeretet miatt nem ment el a háború után, van, akinek az elmúlt 40 év gyógyszerfejlesztéseit köszönhetjük, halálos, csak műtéttel késleltethető betegségekre találta megoldást. Sajnálom, hogy gyűlölet és unalom van ezzel kapcsolatban Önben. Higgye el? szeretni ugyan nehezebb, mert megbocsátás, önfeláldozás van benne, de kifizetődőbb és hasznosabb, és ...az erős szívűek jussa ez.                    üdvözlettel egy riporter.

Feles

#23

2012-11-22 10:25

Ha ismereteim nem hiányosak és mitől lennének azok, akkor Gyöngyösi úr nagymamája sem volt tiszta ÁRJA! Ez maga után vonja azt, hogy ő sem tisztán keresztény. Engem ez nem különösebben érdekel, mert én mindig, mindenkiben az embert nézem, nem a származást.

Vendég

#24 Re: Re:

2012-11-22 10:26

#20: - Re:  

 Azt hiszem, Ön nagyon buta ember.


Vendég

#25

2012-11-22 12:53

Tiszteljük a zsidókat, mert nagy gondot fordítanak gyermekeik nevelésére.