Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#4329

2012-01-26 10:39


Tisztelt Dr. Éva Maria Barki!

Alulírott Id. Pikler Lajos vagyok Magyarország 2040 Budaörs Bp. út.51. alatti lakos.
Több szabadalmam felfedezésem van, amit eddig Magyarország érdekében kívántam volna alkalmazásba vinni, de e immáron tizennyolcadik éve nem sikerül, olyan nagy ellenállásba ütközöm ennek okán, mint amellyel ma kell a kormányzatnak megküzdenie a fél világgal.
Attól tartok, hogy e kettő szorosan összefügg. Ugyanis a találmányaim felmérhetetlenül nagy profitot jelentenek a fel használóknak. Napjainkban ebből egyre többet tudok azonosítani.
Ezekből egypárat itt felsorolnék. Előbb azonban pár szóban, hogy miről is van szó.
Feltaláltam 1994.07.25. elsőbbséggel a 3dimnziós jel-kód rendszert,ami lehetővé tesz tárgyak egyedi eredet azonosításait analóg illetve digitális formában is. Erről nagyvonalakban írok a www.piklersorozo.hu/pont/ honlapomon.
Ez tette lehetővé a mobiltelefónia térnyerését, ugyan is addig nem volt ismert a hardwer- alapú egyedi azonosítás módszere. Ezeket a lehetőségeket Magyarországon és külföldön is bemutattam.
A jó szokás itt is érvényesült a Magyar betegségnek mondott dolog, hogy ezt itthon nem lehet megcsinálni,- a saját országom hivatalai diszkrimináltak- adtak ki.
Sok esetben kénytelen voltam elviselni ezt a magatartást, de gondoltam egy nagyot és megalkottam egy 0,2,1 háromértékű mesterséges titkosító nyelvezetet, amit jó állampolgár lévén átadtam a Magyar hatóságoknak, próbálják azt feltörni. Ez neki nem sikerült, sőt elzárkóztak annak megismerésértől is. Erről kiadtak egy hivatalos végzést, amit fellebbeztem, azt is elutasították. Jelenleg perben állok az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal ez ügyben és nincs megfelelő ügyvédem sem mert azokat is ellenem fordították, hol közvetlenűl, hol közvetve.
Ha az ügyem érdekelné, az eddig meg ismert nyilatkozatai alapján szívesen látnám ha képviselne. Ennek csupán az Ön akaratán kívül a gátja az, hogy pénz híján eddig ezt meg sem mertem próbálni, így kénytelen vagyok magam képviselni az ügyemet.
Ui. A hitelességem megőrzése végett közlöm a még jelenleg érvényben lévő Svájc-ban jegyzett szabadalmam számát. O/Ref: BFM/cf-EPCH 1374
Alázatos tisztelettel: Id. Pikler Lajos Magyarország 2040 Budaörs Bp. út. 51.
Tel/Fax: 36/23/440 073/

Válaszok


Vendég

#4330 Re:

2012-01-26 10:42:48