Gyüjtsünk aláirásokat Orbán és kormánya mellett!

Quoted post


Vendég

#16 Tisztelt petíció indító

2012-01-23 17:42

Nem tartom szerencsésnek ennek a petíciónak is a megindítását, amikor már fut gyakorlatilag ugyanebben a témakörben egy nagy volumenü Eva Maria Barki asszony által indítva. Mi van, ha az emberek az Ön petícióját észre sem veszik, és így kevesen írják alá. A másik oldal rögtön "prezentálni" fogja, hogy "lám-lám, milyen kevesen támogatják a kormányt". Nem tudom, hogy - minden jóindulata mellett - nem lenne-e szerencsésebb, ha jelenleg visszavonná ezt a petíciót, ha erre egyáltalán van mód.

Válaszok


Vendég

#17 Re: Tisztelt petíció indító

2012-01-23 20:37:27

#16: - Tisztelt petíció indító 

 Tisztelt Vendég!

 

Végig néztem a peticiókat, de nem találtam ilyet.  Én  shzivügyemnek tekintem Orbán miniszterelnök ur támoatását, azért inditottam ezt a peticiót.

Bármennyi aláirás is lesz, sajnos ez  nem jelent semmit. Csak azt tudjuk meg, hogy vagyunk még sokan, akik hisznek ennek a kormánynak a munkájában.

 

Örült a szivem, amikor láttam, hány ember ment el Orbán mellett tüntetni.  Ugye Gyurcsány mellett nem tüntettek.

Én igyekeztem sok helyen feltüntetni, hogy  inditottam,  remélem még lesz néhány aláiró.

 


Vendég

#26 Re: Tisztelt petíció indító

2012-02-05 20:03:16

#16: - Tisztelt petíció indító 

 Nem tudom hogy vissza lehet-e vonni a peticiot, én nem ismertem Éva Maria Barki asszony által inditottat. Ha ismerem,

akkor biztosan azt aláirom és véleményezem. Ez van!  Nem kell félnünk, ha kevesen is találják meg, még mindig nagyon ragyogoan állunk, a statisztika alapján ha ma lenne szavazás, még mindig 2/3-ostöbbségünk lenne. Bizom benne, hogy 2014-ben sem kell szégyenkeznünk, nem  ellenzék leszünk. Üdvözlettel.