Gyüjtsünk aláirásokat Orbán és kormánya mellett!

István Körmendi
Berhida

#1 Ezt nem írom alá!

2012-01-18 11:04

Ez egy hazugsággal megszerzett hatalom kormánya. Mennie kell a történelem süllyesztőjébe
Szeged

#2 Aláírom

2012-01-18 15:54

Körmendi egy beteges magyargyűlölő. Szeresd a magyart!

Vendég

#3

2012-01-18 17:22

...A magyarországiak nagy része megvakult, megsüketült.Elkeseredett a végletekig, s az az érzésük, hogy ennek a jelenlegi kormány az oka.Csak hátra kellene nézniük, hogy megtalálják a baj okozóját.....

Vendég

#4

2012-01-18 17:24

Jószándékkal állok ki Orbán úr és kormánya mellett.

Vendég

#5 Re: Ezt nem írom alá!

2012-01-19 12:23

#1: István Körmendi - Ezt nem írom alá! 

 Kedves Körmendi Ur!

Nagyon rosszu látja a dolgokat. Ha az előző kormányra irta volna ezt a szöveget, igazat adnék. Ezt a kormányt a nép választotta meg és harcolni is fog azért, hogy megmaradjon és ha az Iste4n is ugy akarja még négy évig ujra kormányozni fog. A nép akarata szent. 

Sajnos nem ez a kormány tehet arról, hogy igy élünk, van nagy része a válságnak és tul nagy része a Gyurcsányék szmét munkájának.

Gondolkodjon, ki adta el ezt az országot? Kik miatt lettek bezárva a gyárak, azért hogy a külföldi szar árut ide behozzák.

Hány cukorgyárunk, egyéb gyárunk volt, s most mi van? Kik tették ezt velünk?

Kik vették fel a milliárdokat, hogy még az unokáink is nyögni fogják, ha nem sikerül Orbánéknak  a nagyrészt visszafizetni?

Kik engedték meg, hogy a külföldiek az itt megtermelt nyereségüket kihordják az országból, mikor azt a mi embereink termelték meg nekik.?

Idő kell ahhoz, hogy ez a jelenlegi kormány valami jót fel tudjon mutatni.

Pénz, pénz kell mindenre. Ha nem akarunk még több kölcsönt, itthon kell  ahol csak lehet, megszoritásokat tenni.

Lásd bankok adóztatása, meg még sok egyéb. De hát sajnos a kisember sem bujhat ki a terhek viselése alól.

Gondolkodjon el egy kicsit, rájön, hogy igazat irtam. Szivélyes üdvözlettel.

 


Vendég

#6

2012-01-19 14:38

Csak összefogással lehet elérni a nemzeti nagyságot.
Nem akarjuk mint friss állampolgárok, szorvány-magyarok, eldönteni az anyaországiak sorsát, de véleményünk, állásfoglalásunk lehet egy közös űgy érdekében ha az számít valahol. Orbán Viktor sokat tett a magyar összefogásért. Ezért mindig számíthat itt Erdélyben feltétlen támogatásunkról.

Vendég

#7 Re:

2012-01-20 14:40

#6: -  

 Köszönöm kedves soraidat. Én is igy érzem és számitunk is Erdély feltétlen támogatására.

Orbán Viktor becsületes, az ország érdekét néző vezérünk. Isten adjon erőt, egészséget, hogy végig tudja vinni

az ország jobbrafordulását.

 

Gábor

#8 Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt

2012-01-21 10:29

Először is elmondanám nem hadakozni káromkodni akarok ellenetek csak meggyőzni.

Nézzétek emberek igen igaza van Orbánnak hogy törleszteni kell az adókat de azt sem szabad mint Görögországban hogy belehalnak az emberek mert nem bírják hiába csökken az államadósság ha közben pár 1000 ember éhezik szomjazik megfagy vagy esetleg a saját háza rádől. Ezt akarjátok? Gondolkodjatok már. Így nem megy kicsit gondolkodjatok.


Vendég

#9

2012-01-21 17:50

Ugy erzem O.V tenni akar valamit a nepert nem a nyereszkedes a fo gondja. Tamogassuk
magyar j

#10 Re: Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt

2012-01-21 18:54

#8: Gábor - Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt

Kedves Gábor!

Attól tartok, te nem ismered azokat az embereket, akik Orbán Viktor mellett kiállnak és az ország érdekeit nézik. Vagy, ami talán még rosszabb, magadból indulsz ki. Ugyanis azok közül, akik jó szívvel támogatják a kormány politikáját és küzdelmét azért, hogy végre egy rendes Magyarországon élhessünk, azok közül biztos, hogy senki nem akar megölni se téged, se mást. Ha ilyen hajlamaik lennének, akkor már rég máshol tartana ez az ország. Emlékszel még azokra a nagygyűlésekre, ahol hatalmas tömeg hallgatta Orbán Viktort az előző kormány idején? És arra, hogy utána ez a hatalmas tömeg szépen, nyugodtan és békésen hazament. Nem ölt meg senkit, még akkor sem, amikor nekik estek eszement rendőrök (parancsra), a szemüket lőtték ki, agyba-főbe verték őket, megalázták és ártatlanul bántalmazták őket. Tudod, ha azok az emberek olyanok lettek volna, mint ahogy te most feltételezed rólunk, akkor őket, ekkora tömeget senki sem tudta volna megállítani, sem rendőrök, sem katonák, se vízágyúval, se gumi lövedékkel, se éles lőszerrel. Annyi ember elsöpörte volna őket. Szóval, nyugodj meg, senki sem akar közülünk megölni, csak azért, mert más a véleményed. Ezek nem mi vagyunk. És nem vagyunk elvakultak sem. Azt írtam néhány sorral feljebb, hogy ha olyanok lennénk, mint amilyennek feltételezel, máshol tartana az ország. Csak nagyon gyorsan azért ide írom, nehogy azt hidd, hogy ezt tartanánk a jobb útnak, és a máshol tartás, amiről írtam egy rosszabb helyzet lenne, Isten mentsen tőle.

Ha már a görögöket említed, akkor engedd meg, hogy egy kicsit tájékoztassalak, mert úgy látom, nem vagy tisztában a tényekkel. Azok a görögök, akik most "belehalnak" az ottani éltbe, még mindig jobban élnek, mint mi. Tudod, tényleg sok mindent elvettek tőlük, persze, hogy elégedetlenek. De amit elvettek, azok olyan dolgok, amiről mi még álmodni sem mertünk, olyan jólét. Igaz, hogy ma már nem jár plusz pénz, azért, hogy valaki pontosan jár a munkahelyére dolgozni, sem azért, mert napközben többször kezet mosott. De azért nem élnek ők olyan rosszul, hogy éheznének, vagy szomjaznának. Utazz el hozzájuk, nézz szét, beszélgess velük, és meglátod, igazat írtam. :-) Ha meg csak a médiából kapott infók alapján szajkózod azt, amit a fejünkbe akarnak tölteni, akkor ne hidd magadról, hogy jól tájékozott vagy.

Ha már gondolkodásra buzdítottál bennünket, engedd meg, hogy megosszam veled néhány gondolatomat. Az egyik az, hogy ha netán a görögök példáját sorolva a hazai viszonyokra céloztál, akkor azért megint mellétrafáltál. Mert az, amii most nálunk van, nem ennek a kormánynak a bűne. Tehetségesek, értik a dolgukat, de nem olyan jók, hogy ilyen rövid idő alatt a csodás jólétből a nyomorba taszították az országot. Ha nem értenéd, hát arra célzok, hogy úgy tesztek, mint ha a választásokig minden a legnagyobb rendben lett volna, a Kánaánban éltünk volna. Aztán jött az Orbán-kormány és minden azonnal rossz lett. Hol éltetek eddig? Ennyire rossz az emlékező tehetségetek? Mikor vették fel a hiteleket az eladósodottak svájci frankban? Ki hazudta tele az országot és egész Európát? Ki lopta el az egész országot? Nem, ez nem az Orbán-kormány idején történt! Hogy lehet ennyire amnéziás valaki?

A másik gondolatom, ehhez kapcsolódik. Rengeteget rágódom azon, hogy azok az emberek, akik nyolc év alatt tönkre tették az országot, honnét veszik a bátorságot ahhoz, hogy most tele szájjal harsognak, uszítanak, és hatalmi terveket szőnek? Gyurcsány Ferenc, akinek a viselkedésében én komoly jeleket látok arra, hogy beteg, új pátot alapít, okoskodik, mocskolódik és vígan éli világát. Sokszor el sem tudom dönteni, hogy a börtönben vagy az elmegyógyintézetben lenne a helye, de hogy nem a politikai életben, az biztos. Az a Bajnai Gordon, aki miniszterelnökként tevékenyen részt vett az ország lezüllesztésében, miniszterelnöksége előtti áldásos tevékenységével pedig több ember haláláért és rengeteg család tönkretételéért felelős (ha nem tudnád, miről beszélek, utazz le a Hajdúságba, beszélj az ottani emberekkel, az nincs olyan messze, mint Görögország), nos, ez az alak úgy hírlik, vissza akar térni  a politikai életbe. Honnét veszik a bátorságot? Onnét, hogy látják, tudják, mennyire buták, feledékenyek, kicsinyesek és bábként rángathatók az emberek. Hát, engem nem fognak bepalizni, az biztos. Tudod, ezért szeretném, ha egy kicsit te is elgondolkodnál, meg a hozzád hasonló beállítottságúak is. Mert hiába voltunk 2006-ban sokan, akik látták, a vesztébe viszik az országot azok, akik a kormánynál ültek. Többen voltak azok, akik vakok voltak, akik nem gondolkodtak, a szemüknek és a fülüknek csak azt hitték el, amit a médiában láttak. Az utcán, a munkahelyükön, a környezetükben már nem néztek szét. Megint ez fog következni? A butaság, a szemellenzősség legyőzi az észt, a gondolkodást? Nem szeretném. Ehhez viszont az kell, hogy a mostani kormánynak bizalmat kell adni továbbra is. Pokoli nehéz örökséget kaptak, roppant nehéz körülmények között kell dolgozniuk, de négy év kevés lesz ahhoz, hogy visszafordítsák az országot a szakadékhoz vezető útról. Ha visszatérnek az előző hatalom birtokosai és csatlósaik, Isten irgalmazzon Magyarországnak!

Sajnos, ez egyelőre csak így megy. Remélem, nem vetted zokon, hogy ellentmondtam neked, és te is elgondolkodsz egy kicsit, a józanabbik eszeddel. Köszönöm, hogy elolvastad, amit írtam!

 

 

vitainditó

#11 Magyar J.

2012-01-22 09:40

Tisztelt Uram!

Köszönöm, hogy leirta azokat a gondolatokat, amit én is érzek, csak talán nem tudtam ilyen okosan megfogalmazni.
Aki Gyurcsány, Bajnai oldalán áll, tegnap láthatta, hogy gyültek az emberek Orbán és kormánya mellett. Mikor mentek ki az emberek hogy Gyurcsányt istenitsék miniszterelnöksége idején?
Minden ember érzi, hogy ezt az országot letarolták és sajnos az mszp uralkodása idején.
Már nincs semmink, és a semmiből nem lehet várat épiteni. De szép lassan ha hagyják, megint sikerül egy jobb helyzetben lévő országot létrehozni.

Tegnap olvastam dr Papp szivsebész levelét, amit szeretném, ha nagyon sokan elolvasnának, ő nagyon tisztán látja a dolgokat.
Sajnos még mindig sokan vannak, akik Körmendi urral értenek egyet. Neki biztosan nem okoz gondot, hogy etesse a családját. De bizom benne, hogy hamarosan ők is rájönnek, hogy amit Orbán
kormány csinál, az a helyes ut a kilábaláshoz. remélem és bizom benne.
Sok erdélyi fiatal és középkoru emberrel beszélgettem az elmult időben. Nagyobb magyarok, mint mi itthon. Ezeket az embereket össze kell fogni, mert szeretnek bennünket és Magyar országot.
Ha arra gondolok, hogy ment tönkre Magyar ország ipara, elfog a keserüség. Itt nálunk is egy tizezer embert foglalkoztatott két gyár is volt, és most üres telek áll a helyén, eszembe jut, mit csinálhat az a sok ember? Ezt csinálták Gyurcsányék. Esszük a külföldről behozott cukrot, paprikát, tojást meg egyéb élelmiszert, amit itthon termeltünk ezelőtt, és most is meg tudnánk termelni, ha hagynák. Ezért kell a mezőgazdaságot fejleszteni és segiteni. Magyar országon magyar terméket akarunk.
Vannak dolgok, amikkel én sem értek egyet. Pl. a járások visszaállitása. Megint csak azok számát szaporitjuk ezzel, akik nem termelnek hasznot, csak viszik a pénzt. Nem elég a megye?
Ettől eltekintve nagyon hiszek abban, hogy jobb lesz, és az unokáink nem fognak görnyedni az adósságok terhe alatt. Ebben bizva irtam hozzászólásom.

Vendég

#12

2012-01-22 14:35

VIVAT ORBÁN VIKTOR !
HAJRÁ MAGYAROK , HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

Vendég

#13

2012-01-22 16:09

A nemzetért és annak függetlenségéért, a politikai megrendelésre történô belföldi és külföldi neoliberális hazugság áradat ellen!!

Vendég

#14

2012-01-23 12:25

Kívánom, hogy sikerüljön Magyarországot kimenteni ebből a mesterségesen gerjesztett, rosszindulatú káoszból !

Vendég

#15 müon

2012-01-23 14:25

minek aláírást gyűjteni, mikor kétmillió hétszázezren szavaztak a jelenlegi kormányra?
persze, ez azóta jelentős mértékben leolvadt, ha hinni lehet a közvéleménykutatóknak...

Vendég

#16 Tisztelt petíció indító

2012-01-23 17:42

Nem tartom szerencsésnek ennek a petíciónak is a megindítását, amikor már fut gyakorlatilag ugyanebben a témakörben egy nagy volumenü Eva Maria Barki asszony által indítva. Mi van, ha az emberek az Ön petícióját észre sem veszik, és így kevesen írják alá. A másik oldal rögtön "prezentálni" fogja, hogy "lám-lám, milyen kevesen támogatják a kormányt". Nem tudom, hogy - minden jóindulata mellett - nem lenne-e szerencsésebb, ha jelenleg visszavonná ezt a petíciót, ha erre egyáltalán van mód.

Vendég

#17 Re: Tisztelt petíció indító

2012-01-23 20:37

#16: - Tisztelt petíció indító 

 Tisztelt Vendég!

 

Végig néztem a peticiókat, de nem találtam ilyet.  Én  shzivügyemnek tekintem Orbán miniszterelnök ur támoatását, azért inditottam ezt a peticiót.

Bármennyi aláirás is lesz, sajnos ez  nem jelent semmit. Csak azt tudjuk meg, hogy vagyunk még sokan, akik hisznek ennek a kormánynak a munkájában.

 

Örült a szivem, amikor láttam, hány ember ment el Orbán mellett tüntetni.  Ugye Gyurcsány mellett nem tüntettek.

Én igyekeztem sok helyen feltüntetni, hogy  inditottam,  remélem még lesz néhány aláiró.

 


Vendég

#18 Re: Re: Tisztelt petíció indító

2012-01-23 23:34

#17: - Re: Tisztelt petíció indító

A következö petícióra gondoltam:

http://www.peticiok.com/magyarorszag_onrendelkezese_es_szuverenitasa

Erröl egyre több ember tud, már 5 jegyü szám jelzi az aláírok számát.

Természetesen én az Ön petíciójával is egyetértek, alá is írtuk. De én magam is csak véletlenül, a sok petíció között hosszasabban böngészve vettem észre az Ön petícióját. Nem tudom, hogy sokan böngésznek-e annyi ideig, mint én.

Mondom, az aggodalmam abban áll, hogy nehogy a jóakartú kezdeményez - a petíció ismeretlensége miatti kevés aláíró esetén - visszaüssön ránk.

Maradok sok üdvözlettel.

 


Vendég

#19

2012-01-24 16:50

Miniszterelnök Úr! Most egy felvonulásra készített táblámról idézek: Ön mellettünk, mi ön mellett! (tűzön, vízen át)
Gábor 2

#20 Re: Re: Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt

2012-01-24 18:59

#10: magyar j - Re: Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt 

 én sem írom le a nevemet, éppen az ismertetett okok miatt. Lehet, hogy te nem vagy eszetlen hőzöngő vakbuzgó, de az Orbánt most éltetők között rengeteg ilyen van. Te legalább MEGPRÓBÁLSZ gondolkodni, bár láthatóan nem sok sikerrel. Csak a fidesz által skandált ostobaságokat mondod, én legalábbi gondolkodásnak nyomát srem találom a hosszú hozzászólásodban. Könnyű azt skandálni, hogy "eladták az országot, tönkretették az oktatást, a vidéket, az ipart, ésatöbbi, ésatöbbi," de miért nem sikerül mindezt érvekkel megindokolni? Egyébként valóban sok mindent nem tett meg a Gyurcsány kormány. Nem vezette be a 3500 forintos tandíjat, mert a fidesz az utcára vitte a csőcseléket. Most fizethet a te fiad is majd sokszázezer forintot. Már, ha ő legalább tanul. (Csak amit majd tanul, annak a egyik lényege nyilván a hazafias fideszesség lesz.) Gyurcsányék "eltőzsdézték" a nyugdíjasok pénzét. Mondhatnád. Hát igen, az országnak már sikerült jelentős összeget előtakarékoskodni az utánunk következő generációk nyugdíjára, -köztük talán a te fiad nyugdíjára is-, de az most eltűnt, részben talán MOL és egyéb részvény lett belőle, (ne legyen kétséged afelől, hogy az meg majd, bár már csak a töredékét éri az érte adott vagyonnak, valahogy átalakul privát vagyonná. Van erre is recept, lásd: székház-ügy, Orbán papa bányája, Simicska, Josip Tot, stb.)

Gyurcsány be akarta vezetni a vizitdíjat, kórházi ellátási díjat. 300 és 500 forintot, ám a fidesz ismét az utcára vitte a csőcseléket, mert a haza nem lehet ellenzékben, és mert közölték, mindent meg fognak akadályozni népszavazással. (mert akkor még lehetett). Sikere is volt, nem fizettünk. Most majd lehet, hogy a te fiadat, vagy téged nem fognak ellátni a kórházban, mert nincs rá pénz. Siker volt ez is! Fidesz-siker.

Világos, hogy a fidesz csak a károkozásban és a butításban volt sikeres, és sajnos ma már ott tartunk, hogy emberek, akik magukat "gondolkodónak" tartják, azok is beszopják a sok hazugságot a még soha nem hazudó embertől, aki sikerrel kipaterolta az IMF-et is, akinek a pénzét ugye eltőzsdézte, és aki büszkén jelentette ki; inkább felveszünk magasabb áron (értsd: sokmilliárd Eurót 9-11%-on) piaci hitelt, mint az IMF pénzét, (értsd: 3-4%-oon ugyanezt) de én nyugodtan nézek a német polgárok szemébe. Na most ennek az árát viszont nem ez a szuperhős fizeti, hanem én, te, meg a te fiad, ha van, és a többi állampolgár. Persze, a fidesz azért nem fog rosszul járni. Na, próbálj gondolkodni,

Gábor (egy másik) 

 

 

micska, Közgép, Videoton, OTP, stb vagyonná  

 


Vendég

#21 Re: Magyar J.

2012-01-24 19:13

#11: vitainditó - Magyar J. 

 Tisztelt vitaindító,

Végtelenül szomorú, hagy még mindíg sokan vannak olyanok, mint ön. Érthetetlen, hogy az unokáit miért sajnálja, hiszen már van nyugdíjvédelmi biztos is. Az persze igaz, hogy azt a pénzt, amit az ország már csaknem 10 éve gyűjtöget a majdani nyugdíjak növelése érdekében, (tehát az előtakarékosságunkat), azt elszedték, hogy a jövő nyugdíjasait megvédjék, (na és aztán el is tőzsdézték persze, pl. MOL részvényekre, meg odaadták a sokat keresőknek, ha egyáltalán megérti, hogy miről van szó?).

 Az előző kormányok hibája sajnos éppen a demokrata voltukból fakadt; hagyták, hogy az orbán által felheccel csőcselék ne csak törjön-zúzzon, meg a tv-t gyújtsa fel, de le is szavazza a tandíjat, (ez kb 3.500/hó lett volna mindenkinek, most majd lesz helyette az Ön unokájának is, sokszázezer forintos "önköltségi díj" + 6-12 éves helyhez kötés). Sőt, a korábbi kormányok engedték azt is, hogy a csőcselék, aki nem lehetett ellenzékben, mert ő volt a "haza" leszavazza a 300 vizitdíjat is,  meg az 500 forintos kórházi díjat, így most majd nem fog orvoshoz és ellátáshoz jutni talán az ön unokája sem. Ésatöbbi ésatöbbi. Csak látni is kellene, nem csak a hangos üvöltést hallani. Nem kívánom Önnek, (de magamnak semmiképp) hogy még évtizedekig az orbán-politika országában éljen.

Gábor 2

 


Vendég

#22 Re:

2012-01-24 20:55

#3: -

Igen hátra kell nézni, de másfél év erejéig.


Vendég

#23 Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

2012-01-25 00:27

Így legyen!

Vendég

#24

2012-01-25 07:33

V.V.V Veled vagyunk Viktor.

Vendég

#25

2012-01-25 21:58

jól csinálod Viktor,kitartás,szebb jövőt.