Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Csaba Székelyudvarhelyről

#7190 Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 17:35

#7187: M.H.GY. - Re: Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

Kedves MHGY elvtárs!

Ha nem haragszik, ott énekeljük a Székely Himnuszt, ahol akarjuk. Ön énekelje nyugodtan az Internacionálét, nem fogjuk benne megzavarni.

Válaszok


Vendég

#7191 Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 18:55:37

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről - Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

Íme, máris magáébbnak érzi a "magyarság" ügyét, mint mi. Aztán majd jön a mélymagyar választás kiegészítve székely legmagyarabb szavazókkal, akik végtelen nagy csángó bölcsességükben újra teljhatalmat adnak a viktátornak. Csak így tovább! Hadd legyen teljesen élhetetlen ez az ország! Vajon ki fogadja majd be a menekülteket?

M.H.GY.

#7192 Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 19:26:25

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről - Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Kedves Csaba, Székely testvérem! Én nem azt mondtam, hogy nem szabad a Székely Himnust énekelni, amire le is írtam, hogy gyönyörű, nem mocskolódtam az Internacionáléval, sem az elvtársazással sem. Nem az én fegyverem. Én egyszerűen szomorú vagyok attól, hogy a kormány összerángat többszázezer embert és a tisztességtelen játékaira használja fel őket. A legszomorúbb és erről Őn győzött meg éppen most, hogynem érzik a lényegét. Önöket Orbánék hipnotizálják és Önök hagyják magukat. Én elhiszem, hogy a magyar útlevél, a szavazati jog megadása öröm, nyilván én is örülnék az Önök helyében. De: gondoljanak bele a mi, anyaországbeli magyarok háttérbe szorulunk, noha mi itt adózunk, itt élünk, itt járnak gyerekeink, unokáink iskolába, nem csak az előnyeit élvezzük az állampolgárságunknak, hanem a hátrányait is. Én egyszer nem mondtam, hogy ne szavazzon pl. az én kézdivásárhelyi szomszédasszonyom Magyarországon, aki 8 éve jött át, itt kapott munkát, itt lakik, itt adózik. Eszembe nem jutna megpróbálni meggyőzni arról, hogy kire szavazzon, ez mindenkinek szíve-joga. Ezzel együtt én tisztességtelennek tartom az Önök hozzáállását ehhez az egészhez. Én biztosan nem élnék az Orbán kormány által nyújtott előnyökkel, ez velünk szemben tisztességtelen. Én sem megyek Romániába szavazni és például  Markó Béla ellen agitálni, ha tehetném, akkor sem. Ilyen a világon nincs másutt. Ha ez Önöknek tisztességes, lelkük rajta. Egyszer rá fognak jönni arra, hogy Önök csak eszközök az Orbán kormány kezében.

attila Isten ostora

#7195 FIDESZ A GAZDAGOK PÁRTJA, EZT MÁR CSAK AZ NEM LÁTJA, AKI NEM AKARJA.

2012-01-22 20:50:45

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről.  - GONDOLKODJÁL, CSABA KIRÁLY !!!

JÓ LENNE, HA HAZÁDBAN ÉNEKELGETNÉD A HIMNUSZOTOKAT, HAGYNÁTOK MINKET ITT BÉKÉBEN NYOMOROGNI. MAJD, HA A NYOMORBÓL IS KIVESZED A RÉSZED, ITT LESZ A HELYED.   NEM  LEFÖLÖZNI KÖLL A  JAVAKAT,  A MOSLÉK MEG MARADJON A MIÉNK.  TUDOD,  EHHÖZ POFFFA KÖLL, EZ ALJA CSELEKEDET,  DE NEM A TE HIBÁD . INKÁBB  MONDJUK ÚGY, HOGY MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA.  VAN NÉHÁNY BARÁTOM A HAZÁTOKBAN, NEKIK  ESZÜK ÁGÁBAN SINCS BELEAVATKOZNI MÁS ORSZÁG BELÜGYEIBE ÉS MÉG AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT SEM FOGADJÁK EL.  TUDOD, ŐK IS SZŰKÖSEN ÉLNEK VÁSÁRHELYEN  ÉS A KÖRNYEZŐ FALVAKBAN, DE AMIKOR MEGLÁTOGATTAK, HÁÁÁT NEM REPÜLTEK AZ ELRAGADTATÁSTÓL, ÉS ÚGY ÉREZTÉK, HOGY MINDEN JOBB OTTHON, MERT SOHA NEM LÁTOTT DRÁGASÁGOT TAPASZTALTAK NÁLUNK STB.  EZÉRT NEM HISZEK ÉN NEKED, ITT VALAMI UNFRANKÓ, AMI A PORBA FOG RÁNTANI TÉGED ÉS A HOZZÁD HASONLÓKAT. HISZEN, AKIK AZT LÁTJÁK, HOGY MOST ITT MINDEN FÉNYES ÉS RAGYOGÓ, AZ HAZUG EMBER, AKIT ELŐBB UTOLÉRNEK, MINT A SÁNTA KUTYÁT. EZ AZ JELENLEGI HELYZET ITTHON CSAK A GAZDAGOKNAK TETSZIK, DE AZOKNAK NAGYON !!!  NEM VÁJKÁLOK A ZSEBEDBEN, DE VAN ELKÉPZELÉSEM AZ  OTTANI VAGYONI HELYZETEKRŐL, A SZEGÉNY NÁLATOK IS ÖRÜL, HA LUK VAN A FENEKÉN ÉS NEM BUSZOZGAT MÁS ORSZÁGBA MENETELNI, VAN BAJA ELÉG, -  EZ A GAZDAGOK PASSZIÓJA, KÜLÖNFÉLE OKOK MIATT, NEM A MI VILÁGUNK.  NE VEDD SÉRTÉSNEK, DE GONDOLKODJ.     MINDEN JÓT !