Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#7176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet

2012-01-22 10:26


Vendég

#7177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet

2012-01-22 12:18

#7176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet 

Mii van, rádszakadt a kultúra? Csak agyon ne nyomjon!!! Ja, hogy ami nincs, azt nem lehet agyonnyomni.

Gábor

#7178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet

2012-01-22 12:41


Vendég

#7179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet

2012-01-22 12:45


Vendég

#7180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Köszönet

2012-01-22 12:53

Baloldali értelmiségi tüntető

#7182 Mi többen vagyunk

2012-01-22 14:18

Mi majd egymillióan megyünk ki az utcára. Elöl a nyuggerek kerekes bevásárlókocsival keltenek riadalmat, mögöttük Terry Black, Amanda Elstak és a buzik sorfala és a Juhász Péter vezette kábítószerfüggők zárják a menetet.
A zorbán és homofób, kirekesztő hívei fejvesztetten menekülnek majd előlünk. A rendőrök velünk vannak!

Vendég

#7183 Re: Mi többen vagyunk

2012-01-22 15:47

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-22 16:02


a minőség a fontos...

#7185 Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

2012-01-22 16:36

#7182: Jobboldali értelmiségi tüntető:  BÁR VAKOK VAGYUNK ÉS SZÁMOLNI SEM TUDUNK,  DE MÉGIS "SZABADOK VAGYUNK"...

NO,  AZÉRT A NYUGGEREKRŐL MOSTANTÓL EGY KICSIT VISSZAFOGOTTABBAN KÉNE DUMÁLNOD, MERT ENNEK A MILLIÓS BÉKAMENETNEK A 80 %-A NYUGDÍJAS,  AVAGY AHHOZ KÖZELI KORÚ VOLT.  TOVÁBBÁ ÉRTELMISÉGI KÖZÖTTÜK EGY DARAB NEM VÓT LÁTHATÓ, HA CSAK OTT AZ UTCASARKON,  AZ A KUNKORODÓ FAGYOS BAKASZ@R NEM HOZZÁTOK TARTOZOTT ???     MARADOK TISZTELETTEL:  CSAK EGY SZÁZEZRES,  DE A MINŐSÉGI BALOLDAL SZIMPATIZÁNSA

Baloldali értelmiségi tüntető

#7186

2012-01-22 16:39

Majd megint jól megverjük a Szentmihályi-Szabó Péter nevű vén fasisztát. Megverjük a Papp Lajos fasiszta szívsebészt is. Éljen Dániel Péter!

http://www.youtube.com/watch?v=nNPnQJUuAyc

Hát itt éppen rossz helyen álldogált szegény feje.
M.H.GY.

#7187 Re: Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

2012-01-22 17:18

#7185: a minőség a fontos... - Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek... 

 Kedves fórumtárs!

Te is észrevetted az egykori kisdobosokat, KISZ-tagokat a 400.000-es tömegben? Én még valamit észrevettem: a 2002-es FITYISZ naggyűlésen Rákay nagyonokos Philipp gyors fejszámolással megállapította a 2.000.000-s létszámot, most akkor mi a valóság? Én csak gratulálni tudok Széles Gábor elvtársnak, az IKARUS szocialista vezérigazgatójának, aki önzetlenül fizet a határon túli magyaroknak, hogy  jőjjenek szimátiatüntetni. Jöttek is boldogan és természetesen Magyarországon, a magyar fővárosban szinte megállás nélkül énekelték a székely himnuszt. Félreértés ne essék, a székely himnusz gyönyörű, ezt nem vitatja el senki. De tessék szíves lenni azt Bukarestben, Brassóban, Marosvásárhelyen, Kézdivásárhelyen, stb... énekelni, ott a helye. Ja, hogy Bukaresten nem szabad? Én szeretném, a az erdélyi magyarok megértenék azt, hogy miért tiltakozunk mi, az anyaországbeli magyarok ez ellen a tisztességtelen eljárás, politika ellen. Mikor fognak rájönni, hogy addig kellenek, amíg Orbán Viktor érdeke úgy kívánja, utána őket ejti először. 3000 Ft-ért eladják a lelküket.

A sok sétáló nyugger pedig majd februáeban fog elcsodálkozni, vagy neki teljesen mindegy, hogy mennyi lesz a havi csökkentett nyugdíja, csak Orbán Viktor kezét csókolhassa. Ez a tegnapi "békement" kísértetiesen hasonlított az 50-es évek Magyarországához.

Köszönjük, Orbán Viktor, de nem kérünk belőle.

 


Vendég

#7188 Re:

2012-01-22 17:19

#7186: Baloldali értelmiségi tüntető -  

 Nem biztos, hogy neked itt kéne rontani a levegőt.

Baloldali értelmiségi tüntető

#7189 Re: Re: Buenos Aires

2012-01-22 17:27

#7188: - Re:

Ha becsukod a szádat, sokkal jobb lesz a levegő. Orvosi javaslat: Odol szájvíz!

Csaba Székelyudvarhelyről

#7190 Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 17:35

#7187: M.H.GY. - Re: Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

Kedves MHGY elvtárs!

Ha nem haragszik, ott énekeljük a Székely Himnuszt, ahol akarjuk. Ön énekelje nyugodtan az Internacionálét, nem fogjuk benne megzavarni.


Vendég

#7191 Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 18:55

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről - Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

Íme, máris magáébbnak érzi a "magyarság" ügyét, mint mi. Aztán majd jön a mélymagyar választás kiegészítve székely legmagyarabb szavazókkal, akik végtelen nagy csángó bölcsességükben újra teljhatalmat adnak a viktátornak. Csak így tovább! Hadd legyen teljesen élhetetlen ez az ország! Vajon ki fogadja majd be a menekülteket?

M.H.GY.

#7192 Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 19:26

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről - Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Kedves Csaba, Székely testvérem! Én nem azt mondtam, hogy nem szabad a Székely Himnust énekelni, amire le is írtam, hogy gyönyörű, nem mocskolódtam az Internacionáléval, sem az elvtársazással sem. Nem az én fegyverem. Én egyszerűen szomorú vagyok attól, hogy a kormány összerángat többszázezer embert és a tisztességtelen játékaira használja fel őket. A legszomorúbb és erről Őn győzött meg éppen most, hogynem érzik a lényegét. Önöket Orbánék hipnotizálják és Önök hagyják magukat. Én elhiszem, hogy a magyar útlevél, a szavazati jog megadása öröm, nyilván én is örülnék az Önök helyében. De: gondoljanak bele a mi, anyaországbeli magyarok háttérbe szorulunk, noha mi itt adózunk, itt élünk, itt járnak gyerekeink, unokáink iskolába, nem csak az előnyeit élvezzük az állampolgárságunknak, hanem a hátrányait is. Én egyszer nem mondtam, hogy ne szavazzon pl. az én kézdivásárhelyi szomszédasszonyom Magyarországon, aki 8 éve jött át, itt kapott munkát, itt lakik, itt adózik. Eszembe nem jutna megpróbálni meggyőzni arról, hogy kire szavazzon, ez mindenkinek szíve-joga. Ezzel együtt én tisztességtelennek tartom az Önök hozzáállását ehhez az egészhez. Én biztosan nem élnék az Orbán kormány által nyújtott előnyökkel, ez velünk szemben tisztességtelen. Én sem megyek Romániába szavazni és például  Markó Béla ellen agitálni, ha tehetném, akkor sem. Ilyen a világon nincs másutt. Ha ez Önöknek tisztességes, lelkük rajta. Egyszer rá fognak jönni arra, hogy Önök csak eszközök az Orbán kormány kezében.


Vendég

#7193 Látjuk: minden rendben!

2012-01-22 19:28

Kedves Csaba!


Egy-két dologban biztosan téved! Valószínűleg, nem az Internacionálé a kedvenc slágere annak, aki erre az oldalra látogat. A Székely Himnusz is megérintheti nagyon sokunk szívét, az enyémet is. Nem kevesen vagyunk olyanok, akik abban reménykedünk, hogy Székelyföld teljes önrendelkezési jogot kap. Ha hiszi, ha nem, Magyarország és Románia uniós tagsága -nekem pl. - azt az örömöt jelentette, hogy egy nagyobb közösség tagjaként, újra egyek vagyunk. Nincs akadálya annak, hogy tetszőleges időpontban, korlátlan számban felkereshetjük egymást....., mert nincsenek határok! Magyarországon, de Székelyföldön járva, rengeteg olyan táblát találunk, amely jelzi, hogy több beruházás uniós támogatással készült el. Mindkét ország több pénzhez jut az Eu-tól, mint amennyit befizet. Minden áru eljut hozzánk is, ami az EU területén kapható stb, stb. Sokáig sorolhatnám az előnyöket.
Most pedig értetlenül állok a"vád" előtt, hogy "gyarmattá" akarnak tenni minket. És mire hivatkozva mondják mindezt? Arra, hogy az EU megpróbálkozott azzal, hogy felhívja a figyelmet olyan dolgokra, amelyek hazánkban a demokratikus rendszer leépítéséhez vezetn/t/ek. Ezek a dolgok a hétköznapi életünkben nem azonnal jelentkeznek, viszont a végleg gúzsbakötött állapotban már senki sem lesz képes az ellenállásra. Késő lesz. Talán Önöknek nem kell külön elmagyarázni, hogy mit jelent ez, mert emlékezetükben ott élhet az 1989 decembere előtti, romániai időszak.
Egyrészt ezért nem értettem a "békemenetet." Szívesebben vettem volna, ha az Unióval való "megbékélésünk" apropóján szerveződik.


A másik, számomra érthetetlen dolog, a menetben résztvevők magas száma. Nem, nem az irigység szól belőlem. Eddig úgy tapasztaltam, hogy nagyon sok ember életminősége romlott az anyagi ellehetetlenülés miatt; továbbá sokan kerültek nyomorba és nem találnak segítő kézre, melyet az állam nyújtana nekik.
Mára, a kormány melletti demonstrációvá nyilvánították a tegnapi "békemenetet". Az átnevezés sem zavar, hiszen a transzparensek feliratai kétséget kizáróan alátámasztották mindezt. Ami - a tegnapiak után -megnyugtat: Úgy látszik, csak engem, a családom tagjait, közvetlen munka-és lakóhelyi környezetemet érintik a negatív gazdasági folyamatakok./ államadósság növekedése; üzemanyagok ára; forint árfolyama;bérek összegének és vásárlóértékének csökkenése; növekvő közterhek, adók; nyugdíjak átminősítése, megszüntetése; munkanélküli járadék folyósítási idejének, összegének csökkentése; munkahelyek megszűnése; devizahitelek bedőlése; államilag finanszírozott felsőoktatási férőhelyek majdnem felének megvonása...., de nem sorolom tovább/ Gondolom, ha nem így lenne, /mármint hogy csak a velem kapcsolatban állókat érintik a negatív változások/ nem lettek volna olyan sokan a felvonuláson. Önökre sincsenek rossz hatással a magyarországi folyamatok, ezért megérdemli a kormányunk, hogy melléjük álljanak. Még választásokon is részt vehetnek majd!


Örömmel nyugtáztam azt is, hogy "roma probléma" sincs, hiszen az ő képviselőik is ezt demonstrálták a részvételükkel.

Összegezve: nálunk minden rendben van.... ezt bizonyította a tegnapi, szimpátia demonstráció. A siker újabb lökést adhat vezetőinknek, hogy folytassák az ötletelést, nyúzzanak még egy-két réteg bőrt rólunk...., de az egykulcsos SZJA-hoz nehogy hozzányúljanak! Jelszó: aki gazdag, az a leggazdagabb! És az is marad!

Őszintén remélem, hogy a kommentem második részéből kiérződik az elkeseredettség, a csalódottság és a reménytelenség érzése!


Vendég

#7194 Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 19:39

#7191: - Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Kedves Csaba!

Ezért nem kell Magyarországra jönni, hogy az első adandó alkalommal beledöfjön abba, aki nem Önnel egyformán gondolkodik. Látja, ezért félünk a fene-nagy szavazati joguktól.

attila Isten ostora

#7195 FIDESZ A GAZDAGOK PÁRTJA, EZT MÁR CSAK AZ NEM LÁTJA, AKI NEM AKARJA.

2012-01-22 20:50

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről.  - GONDOLKODJÁL, CSABA KIRÁLY !!!

JÓ LENNE, HA HAZÁDBAN ÉNEKELGETNÉD A HIMNUSZOTOKAT, HAGYNÁTOK MINKET ITT BÉKÉBEN NYOMOROGNI. MAJD, HA A NYOMORBÓL IS KIVESZED A RÉSZED, ITT LESZ A HELYED.   NEM  LEFÖLÖZNI KÖLL A  JAVAKAT,  A MOSLÉK MEG MARADJON A MIÉNK.  TUDOD,  EHHÖZ POFFFA KÖLL, EZ ALJA CSELEKEDET,  DE NEM A TE HIBÁD . INKÁBB  MONDJUK ÚGY, HOGY MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA.  VAN NÉHÁNY BARÁTOM A HAZÁTOKBAN, NEKIK  ESZÜK ÁGÁBAN SINCS BELEAVATKOZNI MÁS ORSZÁG BELÜGYEIBE ÉS MÉG AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT SEM FOGADJÁK EL.  TUDOD, ŐK IS SZŰKÖSEN ÉLNEK VÁSÁRHELYEN  ÉS A KÖRNYEZŐ FALVAKBAN, DE AMIKOR MEGLÁTOGATTAK, HÁÁÁT NEM REPÜLTEK AZ ELRAGADTATÁSTÓL, ÉS ÚGY ÉREZTÉK, HOGY MINDEN JOBB OTTHON, MERT SOHA NEM LÁTOTT DRÁGASÁGOT TAPASZTALTAK NÁLUNK STB.  EZÉRT NEM HISZEK ÉN NEKED, ITT VALAMI UNFRANKÓ, AMI A PORBA FOG RÁNTANI TÉGED ÉS A HOZZÁD HASONLÓKAT. HISZEN, AKIK AZT LÁTJÁK, HOGY MOST ITT MINDEN FÉNYES ÉS RAGYOGÓ, AZ HAZUG EMBER, AKIT ELŐBB UTOLÉRNEK, MINT A SÁNTA KUTYÁT. EZ AZ JELENLEGI HELYZET ITTHON CSAK A GAZDAGOKNAK TETSZIK, DE AZOKNAK NAGYON !!!  NEM VÁJKÁLOK A ZSEBEDBEN, DE VAN ELKÉPZELÉSEM AZ  OTTANI VAGYONI HELYZETEKRŐL, A SZEGÉNY NÁLATOK IS ÖRÜL, HA LUK VAN A FENEKÉN ÉS NEM BUSZOZGAT MÁS ORSZÁGBA MENETELNI, VAN BAJA ELÉG, -  EZ A GAZDAGOK PASSZIÓJA, KÜLÖNFÉLE OKOK MIATT, NEM A MI VILÁGUNK.  NE VEDD SÉRTÉSNEK, DE GONDOLKODJ.     MINDEN JÓT !


Vendég

#7196 Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 20:53

#7191: - Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Azt hiszem, ezek az emberek nem érzik át azt, amit mi érzünk. Ők most csak egyet éreznek. Győzelmet arattak a kisemberek felett. Keserű győzelem e, ők még nem érzik - nem is akarják érezni -, hogy a magyar kormány mekkorát vétkezett a népe ellen. Nem érzik még, de a kormány ellenük is vétkezett legalább akkorát. Orbán összeugrasztó politikája itt is célba ért. Ahelyett, hogy közel hozta volna az anyaországbelieket a határon túliakkal, talált megint egy pontot, ahol bünteti a hazaiakat, mert esetleg nem rá szavaztak. Olyan ez, mint amikor van egy szülő, akinek van 2 gyereke és az egyikkel mindig kivételez. A szülő aztán csodálkozik, hogy a másiknak ez rosszulesik. A testvérek között pedig helyrehozhatatlan ellenségeskedés alakul ki. Ebben nem a gyerekek, a szülők a hibásak. Orbán Viktor szégyellje magát, ő a magyar haza legnagyobb ellensége.


Vendég

#7197 Re: FIDESZ A GAZDAGOK PÁRTJA, EZT MÁR CSAK AZ NEM LÁTJA, AKI NEM AKARJA.

2012-01-22 20:56

#7195: Székelyhimnusz - FIDESZ A GAZDAGOK PÁRTJA, EZT MÁR CSAK AZ NEM LÁTJA, AKI NEM AKARJA. 

 Még sok idő kell, amíg ezt meg fogják érteni. Én még emlékjszem 1989-re, amikor megbuktatták Caucescut, egész Magyarország nekik szurkolt. Én is, más is, gyűjtöttük az adományokat, sokan a saját testi épségüket nem kímélve mentek, vitték a segélyeket. Hálátlan nép, most bizonyítanak. Ezt természetesen azokra értem, akik visszaélnek a magyarok jóságával.


Vendég

#7198 Re: spanglimiki

2012-01-22 21:12

#1: -

gyurcsany?vitatjatok bunosseget?nyilvanossagra hoztak elismerte es veditek?emberek!!!! legyen mar eleg hogy egyes nyilvanos legalis tolvalyok szabadon maszkaljanak az utcakon mintha misem tortent volna,gyurcsannyal a dutyiba!!!!! es az osszes tobbi tolvajjal is

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-22 21:16



Vendég

#7200 Re: Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek! Lesz még itt éhes proletár bőven

2012-01-22 21:16

#7196: - Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

Sajnos azt kell mondanom, hogy téved az át nem érzéssel kapcsolatban. Pontosan tudják, mit cselekszenek. A cél uralkodni a nyomoron.