Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7191 Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 18:55

#7190: Csaba Székelyudvarhelyről - Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

Íme, máris magáébbnak érzi a "magyarság" ügyét, mint mi. Aztán majd jön a mélymagyar választás kiegészítve székely legmagyarabb szavazókkal, akik végtelen nagy csángó bölcsességükben újra teljhatalmat adnak a viktátornak. Csak így tovább! Hadd legyen teljesen élhetetlen ez az ország! Vajon ki fogadja majd be a menekülteket?

Válaszok


Vendég

#7194 Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 19:39:49

#7191: - Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Kedves Csaba!

Ezért nem kell Magyarországra jönni, hogy az első adandó alkalommal beledöfjön abba, aki nem Önnel egyformán gondolkodik. Látja, ezért félünk a fene-nagy szavazati joguktól.


Vendég

#7196 Re: Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 20:53:32

#7191: - Re: Föl, föl Ti rabjai a Földnek! 

 Azt hiszem, ezek az emberek nem érzik át azt, amit mi érzünk. Ők most csak egyet éreznek. Győzelmet arattak a kisemberek felett. Keserű győzelem e, ők még nem érzik - nem is akarják érezni -, hogy a magyar kormány mekkorát vétkezett a népe ellen. Nem érzik még, de a kormány ellenük is vétkezett legalább akkorát. Orbán összeugrasztó politikája itt is célba ért. Ahelyett, hogy közel hozta volna az anyaországbelieket a határon túliakkal, talált megint egy pontot, ahol bünteti a hazaiakat, mert esetleg nem rá szavaztak. Olyan ez, mint amikor van egy szülő, akinek van 2 gyereke és az egyikkel mindig kivételez. A szülő aztán csodálkozik, hogy a másiknak ez rosszulesik. A testvérek között pedig helyrehozhatatlan ellenségeskedés alakul ki. Ebben nem a gyerekek, a szülők a hibásak. Orbán Viktor szégyellje magát, ő a magyar haza legnagyobb ellensége.