Gyüjtsünk aláirásokat Orbán és kormánya mellett!

Quoted post

vitainditó

#11 Magyar J.

2012-01-22 09:40

Tisztelt Uram!

Köszönöm, hogy leirta azokat a gondolatokat, amit én is érzek, csak talán nem tudtam ilyen okosan megfogalmazni.
Aki Gyurcsány, Bajnai oldalán áll, tegnap láthatta, hogy gyültek az emberek Orbán és kormánya mellett. Mikor mentek ki az emberek hogy Gyurcsányt istenitsék miniszterelnöksége idején?
Minden ember érzi, hogy ezt az országot letarolták és sajnos az mszp uralkodása idején.
Már nincs semmink, és a semmiből nem lehet várat épiteni. De szép lassan ha hagyják, megint sikerül egy jobb helyzetben lévő országot létrehozni.

Tegnap olvastam dr Papp szivsebész levelét, amit szeretném, ha nagyon sokan elolvasnának, ő nagyon tisztán látja a dolgokat.
Sajnos még mindig sokan vannak, akik Körmendi urral értenek egyet. Neki biztosan nem okoz gondot, hogy etesse a családját. De bizom benne, hogy hamarosan ők is rájönnek, hogy amit Orbán
kormány csinál, az a helyes ut a kilábaláshoz. remélem és bizom benne.
Sok erdélyi fiatal és középkoru emberrel beszélgettem az elmult időben. Nagyobb magyarok, mint mi itthon. Ezeket az embereket össze kell fogni, mert szeretnek bennünket és Magyar országot.
Ha arra gondolok, hogy ment tönkre Magyar ország ipara, elfog a keserüség. Itt nálunk is egy tizezer embert foglalkoztatott két gyár is volt, és most üres telek áll a helyén, eszembe jut, mit csinálhat az a sok ember? Ezt csinálták Gyurcsányék. Esszük a külföldről behozott cukrot, paprikát, tojást meg egyéb élelmiszert, amit itthon termeltünk ezelőtt, és most is meg tudnánk termelni, ha hagynák. Ezért kell a mezőgazdaságot fejleszteni és segiteni. Magyar országon magyar terméket akarunk.
Vannak dolgok, amikkel én sem értek egyet. Pl. a járások visszaállitása. Megint csak azok számát szaporitjuk ezzel, akik nem termelnek hasznot, csak viszik a pénzt. Nem elég a megye?
Ettől eltekintve nagyon hiszek abban, hogy jobb lesz, és az unokáink nem fognak görnyedni az adósságok terhe alatt. Ebben bizva irtam hozzászólásom.

Válaszok


Vendég

#21 Re: Magyar J.

2012-01-24 19:13:38

#11: vitainditó - Magyar J. 

 Tisztelt vitaindító,

Végtelenül szomorú, hagy még mindíg sokan vannak olyanok, mint ön. Érthetetlen, hogy az unokáit miért sajnálja, hiszen már van nyugdíjvédelmi biztos is. Az persze igaz, hogy azt a pénzt, amit az ország már csaknem 10 éve gyűjtöget a majdani nyugdíjak növelése érdekében, (tehát az előtakarékosságunkat), azt elszedték, hogy a jövő nyugdíjasait megvédjék, (na és aztán el is tőzsdézték persze, pl. MOL részvényekre, meg odaadták a sokat keresőknek, ha egyáltalán megérti, hogy miről van szó?).

 Az előző kormányok hibája sajnos éppen a demokrata voltukból fakadt; hagyták, hogy az orbán által felheccel csőcselék ne csak törjön-zúzzon, meg a tv-t gyújtsa fel, de le is szavazza a tandíjat, (ez kb 3.500/hó lett volna mindenkinek, most majd lesz helyette az Ön unokájának is, sokszázezer forintos "önköltségi díj" + 6-12 éves helyhez kötés). Sőt, a korábbi kormányok engedték azt is, hogy a csőcselék, aki nem lehetett ellenzékben, mert ő volt a "haza" leszavazza a 300 vizitdíjat is,  meg az 500 forintos kórházi díjat, így most majd nem fog orvoshoz és ellátáshoz jutni talán az ön unokája sem. Ésatöbbi ésatöbbi. Csak látni is kellene, nem csak a hangos üvöltést hallani. Nem kívánom Önnek, (de magamnak semmiképp) hogy még évtizedekig az orbán-politika országában éljen.

Gábor 2