Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#3568

2012-01-21 22:52

Gábor,miért vagy ilyen közönséges? Ne hülyéskedj,nem látod,hogy a komcsik tették ennyire tönkre ezt az országot?Ők meggazdagdtak,a dolgozni akaró,egyáltalán munkából megélni akaró meg nem kap munkát,nincs magyar tulajdonbam semmi,a multik meg szolgának tekintik a magyar embereket Jó volt neked 2,3,4,5 évvel ezelőtt?Nem kell szeretni Orbán Viktort,de az az érzésem,hogy te vagy nem vagy magyar,vagy valamilyen okból nem akarod ,hogy Magyarország talpra álljon.Pedig ez neked is jó lenne.Nem gondolhatod komolyan,hogy egy Bajnai féle ,aki miatt olyan sok becsületes gazda élete ellehetetlenült,szóval ez kellene neked.

Válaszok

Gábor

#3571 Re:

2012-01-21 22:55:40

#3568: -

szerinted orbán segít neked??


Vendég

#3578 Re:

2012-01-21 23:11:46

#3568: -

Más meg úgy gazdagszik meg , hogy nem dolgozik, és soha nem is dolgozott! Mert  a "politikából " kurva jól megél...Igaz, ez a politika a béka segge alá züllesztette az országot, de ez nem baj, még most is kurva jól él, aki a jó oldalon tépi a száját, ugye??? A "módszerváltás" utáni első tíz évben, a "zavarosban" halászgatva megalapoztuk a privatizált komcsi népvagyonból a kis vállalkozásunkat, birtokocskánkat,szőlőcskénket, kis bizniszünket, kis palotácskánkat, lovastanyánkat, tengerparti házacskánkat....És most, húsz egynéhány évvel később már ne is merje senki forszírozni, hogy mi is a gazdagság alapja!"Ne mi nyerjük a legtöbbet..." Igaz??? Gondolom, tudod, kitől idéztem???!!!Ha nem, nézz utána!

Végülis megmondta a jó öreg Rothschild: " A második milliót már becsületes úton is meg lehet keresni..."

Egy kezemen meg tudnám számolni ebben az országban, hogy hány olyan tisztességes vállalkozó, üzletember van, aki valóban a saját tehetségének, szorgalmának köszönheti a sikereit, a vagyonát!!!!Előttük le a kalappal.A TÖBBI MOCSKOS TOLVAJ!!! ...és az is marad, hacsak az elkeseredett , éhező néptömegek rájuk nem gyújtják egy szép napon a palotájukat!!!Mert ennek a a hozzállásnak ez lesz a vége!!!!