Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki

#3346

2012-01-20 16:54

#3341: jobboldali - Ócska peticíó, olcsó tartalommal és szereplőkkel... Mondja már meg valaki, mi az a Klub rádió? Valami népbutítóan szórakoztató rádió adó? Mert akkor értem a népszerűsége okát. (Bizony, Győzikét is többen nézték, mint bármi mást. Akkor az egy színvonalas műsor volt, amit nem kellett volna abbahagyni? Vagy agyelszívás, amit el se kellett volna kezdeni?

Egyébként - csak a jobb megértésért - , ha annak idején Izaura szemműtétjéért kellett volna petíciót aláírni, még a Klub rádiónál is több aláírás gyűlt volna. Ezt értsd úgy, hogy az ismertség meg a fontosság nincs egyenes arányban. (A szőlő meg a dinnye példájára gondoljatok! Nem lehet mindent mindennel összehasonlítani.)

Nekem a Gyurcsány melletti petíció ócska. Gyurcsánnyal és tartalommal együtt. Egyetérthetünk viszont abban, hogy ócska szereplők jöttek itt össze, csak épp - szinte kivétel nélkül - az ellenzők körébe tartozik, aki ócskán írdogál ide.

 

Válaszok


Vendég

#3353 Re:

2012-01-20 17:04:59

#3346: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki -

Egyetértünk, nagyon köszönöm a véleményét. Nemcsak a véleményével értek egyet, a stílusának is örülök. Milyen jó lenne, ha több ilyen stílusú beírással találkozhatnék.

Kedves Aláírótársak! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen!

Bakfytty

#3357 Re:

2012-01-20 17:32:15

#3346: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki -

Kár, hogy úgy vagy a Klub Rádióval, mint a hozzád hasonszőrűek a Nemzeti Színházzal.  "Nem kell ahhoz látni, - esetedben hallani - hogy tudjuk mitől szar."  Hidd el nem Nektek való egyik sem!  Csak felkavarná egysíkú elméteket!

Ha nem vetted volna észre, itt nem a Gyurcsány hiánya okozza a legnagyobb problémát!  Miközben függetlenedésért hörögtök, mindezt külföldről diktálják, nem csak Nektek, NEKÜNK!  Ráadásul egy olyan személy, akinek mindegy milyen volt/lesz az itt élő zemberek léte, élete.  Neki így is úgy is meg lesz a betevője. kb. Európa 5. gazdaságilag legfejlettebb országában.

Itt is már rég túlléptétek volna az 50000 aláírást, ha a függetlenedési petíció betetőzését V. Iktor megkoronázásával hírdette volna meg frau Akárki!

Névváltozás

#3370 Szőlő meg a dinnye összehasonlítása....

2012-01-20 19:29:12

#3346: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki -

Nincs kétségem, hogy a te fejed méretét össze lehet hasonlítani a dinnyével, az agyadét pedig a szőlővel. Tehát nem csodálkozom bármit írsz, mert ki írta (?): EGY NAGYFEJŰ, KISAGYÚ DOWN KÓROS  !!!!!