Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Bakfytty

#3357 Re:

2012-01-20 17:32

#3346: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki -

Kár, hogy úgy vagy a Klub Rádióval, mint a hozzád hasonszőrűek a Nemzeti Színházzal.  "Nem kell ahhoz látni, - esetedben hallani - hogy tudjuk mitől szar."  Hidd el nem Nektek való egyik sem!  Csak felkavarná egysíkú elméteket!

Ha nem vetted volna észre, itt nem a Gyurcsány hiánya okozza a legnagyobb problémát!  Miközben függetlenedésért hörögtök, mindezt külföldről diktálják, nem csak Nektek, NEKÜNK!  Ráadásul egy olyan személy, akinek mindegy milyen volt/lesz az itt élő zemberek léte, élete.  Neki így is úgy is meg lesz a betevője. kb. Európa 5. gazdaságilag legfejlettebb országában.

Itt is már rég túlléptétek volna az 50000 aláírást, ha a függetlenedési petíció betetőzését V. Iktor megkoronázásával hírdette volna meg frau Akárki!

Válaszok

Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki

#3363

2012-01-20 18:32:20

#3357: Bakfytty - Re: Te tudod, én hogy vagyok a Klub rádióval? Mert én csupán kérdeztem, hogy mi az a Klub rádió? Nem hallgatok semmilyen rádiót. Így ezt sem ismerem, csak feltételeztem népszerűsége okát. Gyanítom teli talát volt, ha így reagálsz. (Hogy tudni illik nem javítottál ki. Nem mondtad, hogy ez nem ilyen adó, hanem csak nekem támadtál.) Tévedsz. Kell látnom, vagy hallanom, amiről véleményt alkotok. A hozzászólásomat pedig olvasd figyelmesebben, mielőtt vádaskodsz. ( Vedd észre a '?'-et és a folytatást, hogy 'Mert akkor'...)

A hozzám hasonszőrűek nem a Nemzeti Színházat nem szeretik - mikor is épült? kik cikizték akkor? -, csak azt, hogy alternatív színházzá vált. Tudod van aki úgy gondolja: a Nemzet színháza nem lehet rétegkiszolgáló műhely, mert minél több emberhez kellene szólnia.

Nem értem, kinek hiányozna itt Gyurcsány? Azt sem értem, ki az a személy, aki diktál? Itt kicsit konfúzzá váltál.

Kit kell megkoronázni? Vagy az fáj, hogy ezt az oldalt vagy 15 éve össze tudja kovácsolni egy karizmatikus személy, míg a túl oldalon hol pufalykás, hol 3/2-es próbálkozott, mig puccsal előtérbe nem került egy zavart elméjű, aki azóta sem tért magához, hogy hatalom nélkül maradt, pedig minden ocsmámyságot meg tett érte?

S végül: nem hörgünk mi. A stílusunk megkülönböztet minket. Nézd csak meg, hogyan írsz te nekem, és hogyan én neked.