Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#3242 Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-20 00:30

#3230: BIRKA MARI (DR.) ??? - elmeorvos ??? - Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

Fidelio: itt az ideje, hogy abbahagyja a sületlen firkàlàsàt. Vagy Ön is azok közé a tolvajok közé tartozik akik lelkiismeretlenül kifosztottàk az orszàgot és dühében siratja az elveszett koncot? Esetleg közöttünk téblàbol miòta bezàrtàk a Lipotmezôt?  Sajàt magàròl àllìt ki rossz bizonyitvànyt. Nem làtja, hogy kisebbségben van, percenként nô azoknak a sora akik egyetértenek a peticio szövegével? Ha olyan sokat birkàzik, gondolom sajàt magàbòl indul ki.

Dr. Barki ügyvéd és minden alàìrò hàlàs, hogy megszületett ez a tiltakozò levél. Nem engedhetjük, hogy hazànkat EU bürokratàk làbtörlônek hasznàljàk. Igenis tiltakozni kell, mert ami itt folyik az EU önkény. Egyre többen fognak csatlakozni hozzànk, mert meg kell szabaditani a kis orszàgokat és népeiket a "vörös poloskàtòl".

 

 

Válaszok

Fidélio

#3245 Re: Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-20 01:05:31

#3242: - Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

Jaj,  ne írjon ilyen csúnyákat,  mert drága Miniszterelnökünk is éppen tegnap hunyászkodott meg azok előtt, akiket mi itt ótvarolunk és, ha elolvassák és nem kapunk eurót, akkor beüt krakk.  Hál' Istennek, Miniszterelnök úr mindent tud, csak sajnos eurót nem, pedig  Birka Mari dr-nő  2x12 db  hashajtót beadott neki vénás injekcióban.     Egyébként, ha Önnek vannak vöröspoloskái, akkor jó helyen kopogtat, mert én véletlenül, vagy szándékosan, de vöröspoloskairtó vagyok.   (www.fideliovöröspoloskairtó.hu).