Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

BIRKA MARI (DR.) ??? - elmeorvos ???

#3230 Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-19 23:00

#3218: Fidélio - Dr. Eva Maria Barki - Bevallom, hogy nem is egyiknek-másiknak, rajtam kívül majd mindnek.  Már küldtem is volna  őket  Dr. Birka Marihoz, Viktátoron keresztül protekciót élvezhetnének a bécsi klinikán.  Nem tom mit keres itt,  a bécsi keresetéről van fogalmam.  Húzzon haza, ne itt rendezkedjen, hanem ott, ahol adózik.

Válaszok

nyugis

#3236 Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-19 23:45:43


Vendég

#3242 Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-20 00:30:40

#3230: BIRKA MARI (DR.) ??? - elmeorvos ??? - Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

Fidelio: itt az ideje, hogy abbahagyja a sületlen firkàlàsàt. Vagy Ön is azok közé a tolvajok közé tartozik akik lelkiismeretlenül kifosztottàk az orszàgot és dühében siratja az elveszett koncot? Esetleg közöttünk téblàbol miòta bezàrtàk a Lipotmezôt?  Sajàt magàròl àllìt ki rossz bizonyitvànyt. Nem làtja, hogy kisebbségben van, percenként nô azoknak a sora akik egyetértenek a peticio szövegével? Ha olyan sokat birkàzik, gondolom sajàt magàbòl indul ki.

Dr. Barki ügyvéd és minden alàìrò hàlàs, hogy megszületett ez a tiltakozò levél. Nem engedhetjük, hogy hazànkat EU bürokratàk làbtörlônek hasznàljàk. Igenis tiltakozni kell, mert ami itt folyik az EU önkény. Egyre többen fognak csatlakozni hozzànk, mert meg kell szabaditani a kis orszàgokat és népeiket a "vörös poloskàtòl".