Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Fidélio

#3115 Re: vendég

2012-01-19 17:53

#3097: - Re: Úgy emlékszem, a libás Gordonka miatt lettek többen öngyilkosok. Fagyhalálra Gyurcsány regnálása alatt (is) volt - sajnos - példa. A rokkantakról most ne beszéljünk, közelről vagyok érintett. El tudnám mesélni, mit jelent. Saját lakásukból melyik kormány alatt is tettek ki embereket? Én bizony aljasnak tartom azt, aki megölné a más véleményen levőt (antifideszes), vagy nyomort kíván neki (néz tükörbe, igen te). Lásd, se halálod, se nyomorod nem tesz boldoggá. Élj csak, ahogy tudsz. S ha lehet, ne bánts mást csupán a véleménykülönbség miatt. Tudod, a véleményszabadság is olyan demokráciába illő dolog, amiért az ember néha kimegy a térre. Ja, lehet, hogy nem vagyok elég bölcs (törekedni azért kell rá egy életen át), szégyellnem viszont nincs mit.

 

Válaszok


Vendég

#3123 Re: Re: vendég

2012-01-19 17:59:18

#3115: Fidélio - Re: vendég 

 Hülye agymosottak vagytok, még hányszor, hány bíróságnak kell kimondani, hogy nem így volt. Hagyjátok már ezt a baromságot abba, ez abnormális.


Vendég

#3124 Re: Re: vendég

2012-01-19 17:59:53

#3115: Fidélio - Re: vendég

Hát rosszul emlékszel!

Csak figyeld a híradásokat, hányan ugranak a vonat elé naponta! (és még csak nem is hallani az esetek többségéről)

Véleménykülönbség??? Ha jól tudom, ebben a "rendszerben" rugdosnak ki embereket a munkahelyükről, ha nem nyalják a narancsos vezetés talpát! Sőt! Ennél sokkal kevesebbért is...)Szerinted mostanában(elmúlt másfél év) nem tettek ki embereket az utcára????? Gondolom, ezek az esetek elkerülték a szenzoraidat!?!

Feleslegesen szóltál!