Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#2962

2012-01-19 09:30

A balliberális örjöngés ellen lépünk föl. az elvesztett hatalom miatt hazudozó, hamisításokkal "érvelő" kommunista maradványok, az ávosivadékok pártja nemzetellenes politikája nem tetszett a magyar embereknek. Nem tudják megemészteni. Populstának, nácinak nevezik azokat ,akik itthon képzelik el nyugodt, békés életüket. Munkával, szeretettel és a keresztény értékek mentén, európai polgárokként hasznos tagjai akarnak lenni Magyarországnak.
Orbán Viktor vezetésével elérhetjük a vágyott állapotunkat, helyünket ,itt Európa közepén.
Az acsarkodók, gyűlölködők nem érhetik el céljaikat. Nem lehetünk adós rabszolgák, alacsonyabb rendű polgárok. Isten segítségével és akaratunk erejével , és,összefogással megakadályozhatjuk Simon Peresz előrevetített tervét, miszerint:" gazdasági hatalmunkkal, kapcsolatainkkal felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot".
Isten óvja Mária országát ,minden magyart itthon és a nagyvilágban!

Válaszok


Vendég

#2978 Re:

2012-01-19 10:58:18

#2962: -  

 Örjöngeni ti szoktatok, azt sem bírjátok elviselni, ha másnak is véleménye van. A legundorítóbb, leüvöltős módszerrel fojtjátok a másikba a szót, ha igazatok van, ha nem. Jóérzésű ember messziről kerül benneteket politikai hovatartozástól függetlenül.

Sziksarja

#3003 Re:

2012-01-19 11:39:39

#2962: -

Kedves Vendég!

Önnek elhiszem hogy ÁVO-s ivadékok kormányozzák kicsi kis országunkat!  Erről Pokorny úron kívül még nagyon sokan tudnának mesélni abból a pártból IS.  Higgye el, megtudják emészteni! Nem tehetnek mást! Ha nyolc év alatt ennyire futotta, hogy 300 ember menjen al szavazni és abból 200 a pörgő-forgó kiskakast és pártját, "benderlog népét" tartsa a legmegfelelőbbnek az ország kormányzására, akkor ezt meg megérdemeljük.

Igen! Akikről Ön azt állítja, hogy "itthon képzelik el nyugodt, békés életüket", "munkával, szeretettel és a keresztény értékek mentén, európai polgárokként hasznos tagjai akarnak lenni Magyarországnak" azok, még Orbán meg nem valósítja vágyukat, ezt előkészítendő, autókat gyújtanak fel, közös vagyonunkat a TV székházat törik, zúzzák, addig azokat, ha nem is populistának, de nácinak nyugodtan lehet nevezni.

És ha Ön azt az állapotot melyet ezek a "békés tüntetők" előre vetítettek, Orbán által kívánja elérni nos, én ebben nem tudom és nem is akarom támogatni.

"Nem lehetünk adós rabszolgák, alacsonyabb rendű polgárok"  Mondatával eléggé szelektívnek tünteti fel világnézete diktálta véleményalkotását.  Az Ön oldalán állók ugyanilyen értelmű mondatért ítélték el fröcsögve Kertész Ákost, aki nem mást állított, mint a nyugat moslékkal eteti a magyarokat.  E kijelentés valóságtartalmáról Ön is meggyőződhetett, ha az elmúlt években járt a multik nagy bevásárlóközpontjaiban. Ezt én úgy fogalmaztam meg, hogy az Unióban az állatok védelme érdekében nem engedélyezik a disznók moslékkal való etetését, de az emberekre ez nem vonatkozik.

 

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Üdvözlettel