Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#2864

2012-01-18 13:38

Kedves Mindenki !
Köszönöm a lehetoséget, hogy a véleményemet leírhatom és a hazáját szereto emberekkel megoszthatom ! Izlandon élek a családommal , egyszeru zenészek vagyunk a férjemmel .Amikor ide kerultunk volt némi fenntartás velunk szembe, és bár az itteniek elég zártak, mégis nagyon sok segítséget kaptunk toluk ! 2010-ben sikerult a helyi templomi kórust Magyarországra invitálni, koncertkörutat szerveztunk nekik és a leheto legtöbb szépséget igyekeztunk megmutatni hazánkból ! Es a fenntartásokat mintha elvágták volna !!! Igaz kicsit aggódtak, mert úgy emlékeztek, h " lonek " nálunk, meg a sok érdek- megnyilvánulást olvasták, látták a nemzetközi sajtóban . Es saját maguk szembesultek a valósággal, h az emberek tárt karokkal fogadják Oket, h a cigány - a " rasszista Magyarországon " - egyutt foz a nem cigánnyal az izlandiaknak, h szegény és gazdag egyutt énekel, h az ország olyan gyönyöru mint egy festmény , h évszázadok kultúrája elevenedik meg elottuk és kezdik érteni a miérteket, h a magyar gyumölcs beszél a nap, az eso , a szél, nyelvén, h a magyar templomban az izlandi és a magyar , katolikus és református egyutt hajt fejet, térdel le, mert az értékeink azonosak, bárki próbál mást elhitetni ! Az iszapkatasztrófa miatt egy-emberként fordultak hazánk felé, és segítettek !! Az elmúlt két hétben minden nap magyarázom, h mi történik nálunk, és miért ! Tudom, h akik olvassák ezt a kommentet hasonlóan gondolkodnak mint mi, így rájuk a következo mondat nem vonatkozik . : Szégyellje magát minden kulföldön , nem magyar minimálbérért dolgozó magyarnak mondott ember , aki Magyarországot - szulohazáját, vagy gyökereit - szájára meri venni, és kényelmes távlatból , következményektol mentesen pocskondiázni meri, még rontva az otthoni helyzetet és az otthon élo emberek napi életét ! Otthon dolgozó emberek pénzukkel és körulményeikkel fizetnek a tényeket mellozo , rosszindulatu és felelotlen megnyilvánulásokért. Tiszteletem pedig minden Magyarnak, aki bárhol is él a világban, lehetoségeihez mérten megpróbál tenni valamit az országban zajló dolgok valós megértéséért , megértetéséért, és az ország nemzetközi szinten való jobb megitéléséért és azért , h mindig legyen hova hazamennie a magyaroknak ! Isten, áldd meg a magyart !

Válaszok


Vendég

#2867 Re:

2012-01-18 13:43:27

#2864: -  

 Ne hülyítse már ezt a sok szerencsétlent, maga is tudja, hogy mennyire megvezethetőek! Vagy pont azért teszi? Akkor pedig szégyellje magát!!!

könnyü külhonból diktálni...

#2875 válasz a kedves Mindenkire !!!

2012-01-18 14:07:54

#2864: -

Gyere haza te szökevény, ha szarban volt, van a haza akkor nem kell ???  Ki vagy te, egy köpet csula.

Sziksarja

#2880 Re:

2012-01-18 14:40:15

#2864: -

Tiszta szívből köszönöm kommentjét!  A hitelességét növeli, hogy Ön is külföldön él.  Nehezen tudom elfogadni ugyanis, hogy bárki, aki életvitelszerűen nem az ország területén éli életét, kívülről olyan döntésekbe kívánja belehajszolni az itt élő magyarokat, melyek az Ő életére semmilyen hatással nincsenek.  És függetlenül attól, hogy a kintélő hol tengeti életét ez a törekvése semmivel sem indokolható!  Mert én igenis minden Magyarországon élő magyar állampolgár véleménynyilvánítási jogát - világnézetére, nemzetiségére függetlenül - elismerem még akkor is, ha nem értek vele egyet.  Ezen függetlenedési petíciót is tömegével írják alá olyan személyek aki nemcsak hogy nem élnek itt, de már nem is magyar állampolgárok és ez igaz Ausztráliától Californián keresztül Romániág.  Tisztelettel kérem, döntsék el az országon belül élők, hogy mi legyen hazájukkal!!!!  Itt szeretném megjegyezni, hogy az Unióba való belépést mindkét nagy párt támogatásával népszavazással döntötték el. Persze, közelmúlt gyakorlatát tekintve egy tollvonással anullálni lehet annak eredményét visszamenőleg, de az sem teszi nem megtörténté az egészet.  Ebből következik az a megállapítás, - bármennyire is kényelmetlen a jelenlegi kormányzatnak - hogy ha egy klubba felvételt nyertél, melynek a belső szabályzata 19 óra után csak frakkban teszi lehetővé a klub helyiségeibe történő belépést, szóvá teszik ha klottgyatyába akarsz belépni.  Persze ezen lehet megsértődni, de amig a tagja akarsz maradni, addig hordj szmokingot.