Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

mi Európát választjuk, nem kell a Balkán !!!

#2660 Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

2012-01-17 12:05

#2645: - Re:  HA ÁTGONDOLJUK, HOGYAN TOVÁBB:  EURÓPA VAGY BALKÁN !!!!!

JÓ EMBEREK !!! VILÁGVISZONYLATBAN VEZETŐ HATALOM VAGYUNK AZ ORBÁN-FÉLE  27 %-OS ÁFÁVAL !!!!!  ÉS EZ CSAK EGY A SOK KÖZÜL, NE HAGYJUK MAGUNKAT ÁTVERNI, MEGKÁROSÍTANI !!! ORBÁN A GAZDAGOKAT SZERETI, MINDEN INTÉZKEDÉSÜK ŐKET TÁMOGATJA ÉS MINKET, SZEGÉNYEKET A CSŐDBE VISZ, CSÖKKENT A FIZETÉSÜNK, MERT NEKIK KELLETT,  ELVETTÉK A MAGÁNNYUGDÍJUNKAT, MERT NEKIK KELLETT ÉS A RENGETEG BANKADÓ, TESCO ADÓ, TOVA TŰNT ÁLOM, HOL VAN:  A SAJÁT ZSEBÜKBEN, MINT AHOGY A 16 %-OS ADÓKULCS ÁLTALI ÉVI 510 MILLIÁRD FT IS.   KÉREM, EZ cca. 4-5 EZER MILLIÁRD FT, AZ ORSZÁG ÉVES KÖLTSÉGVETÉSÉNEK EGYNEGYEDE ÉS MI MÉGIS NYOMORGUNK ?????!!!!!

Válaszok


Vendég

#2664 Re: Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

2012-01-17 12:12:20

#2660: mi Európát választjuk, nem kell a Balkán !!! - Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ????? 

 A baj az, hogy akik ezt a fórumot, ill. kezdeményezését támogatják, azok vagy alapból le vannak maradva gondolkodásukban vagy 100 évet, vagy vissza kívánnak menni arra a szintre. Kimennek a kormány mellett tüntetni, nem is tudják, mennyit ártanak vele az igazán hazájukat szerető magyaroknak. Ne csinálják, könyörgöm, ne tegyék!!!!!!!!!


Vendég

#2667 Re: Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

2012-01-17 12:23:55

#2660: mi Európát választjuk, nem kell a Balkán !!! - Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

Valòban nehéz a helyzet, de Gyurcsàny idejében is volt màr magasabb ÀFA, mint 25%, ràadàsul az adò is magasabb volt 16%-nàl.

A nyugdìjàért pedig ne aggòdjon, mert addig, amig nem éri el a nyugdìjkorhatàrt, addig nem kaphatja meg amit befizetett. Hallva azonban a magànpénztàrakba befizetett "csodàlatos hozamokat", melynek oka, hogy a kàderek vastag bonuszokat vittek haza és tömegek még annyi kamatot sem kaptak a befizetett összegre, mint amit a bankok adtak - pedig azok is szûkmarkuak - ne aggògjon a nyugdìjàért. Inkàbb örüljön, hogy nem lesz a magànpénztàrak kifosztottja és tisztességes àllami nyugdìjat fog kapni.

goondoljuk meg

#2668 Re: Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

2012-01-17 12:26:26

#2660: mi Európát választjuk, nem kell a Balkán !!! - Re: Re: HOGYAN SZOLGÁLJUK HELYESEN HAZÁNKAT ?????

Fontoljuk meg, ha kevés is az időnk, ne kapkodjunk el semmit !!!!!  Én nem akarok visszamenni az őskorba, civilizált körülmények között szeretném tudni hazám, családom és saját jövőmet !!!