Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#890

2012-01-12 17:08

Az UNIO egy gitt egylet amiből minnél hamarabb ki kell lépni.

Válaszok


Vendég

#903 Re:

2012-01-12 17:24:37

#890: -

gittegylet!?

...de azért piszkosul jól jön az onnan származó több száz milliárdnyi uniós támogatás...sőt! Eszement kormányzati szándékainkra hivatkozva, piszkosul hajtunk arra, hogy legalább igérvényben álljanak mellénk, mármint arra, hogy ha bajba kerülünk, akkor adnak majd kölcsönt!

Menjetek a csudába, nektek lövésetek sincs a világ és benne országunk helyzetéről. Kuruckodásotokkal értétek el pl. a mostani árfolyamromlást is. Magyarkodjatok csak, lesz még ennél lejjebb is!!!

A Petició indítójához csak egy megjegyzésem lenne még: Könnyű más farkával verni a csalánt. "Imádom" a külhonban, relatíve nálunk lényegesen szabadabban és anyagilag lényegesen jobban élők szuverenitásra buzdításait...nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy annak idején, pl. '56-ban is milyen sokan biztattak bennünket, hogy mellettünk állnak a harcunkban.

Nos, olyan istenien "mellettünk álltak", hogy a magunkban vívott szabadságharcunkban honfitársaink közül  több száz ezren kirohantak az országból, akik a támogatásukat igérők, de be nem tartók mellé szegódve, hülyítettek tovább bennünket, akik vállalkoztunk a nagy kalandra, hogy itthon maradtunk.

S most ismét ők akarják még az észt is osztani. Mint pl. ezzel a hülye petícióval! :-(((