Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#903 Re:

2012-01-12 17:24

#890: -

gittegylet!?

...de azért piszkosul jól jön az onnan származó több száz milliárdnyi uniós támogatás...sőt! Eszement kormányzati szándékainkra hivatkozva, piszkosul hajtunk arra, hogy legalább igérvényben álljanak mellénk, mármint arra, hogy ha bajba kerülünk, akkor adnak majd kölcsönt!

Menjetek a csudába, nektek lövésetek sincs a világ és benne országunk helyzetéről. Kuruckodásotokkal értétek el pl. a mostani árfolyamromlást is. Magyarkodjatok csak, lesz még ennél lejjebb is!!!

A Petició indítójához csak egy megjegyzésem lenne még: Könnyű más farkával verni a csalánt. "Imádom" a külhonban, relatíve nálunk lényegesen szabadabban és anyagilag lényegesen jobban élők szuverenitásra buzdításait...nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy annak idején, pl. '56-ban is milyen sokan biztattak bennünket, hogy mellettünk állnak a harcunkban.

Nos, olyan istenien "mellettünk álltak", hogy a magunkban vívott szabadságharcunkban honfitársaink közül  több száz ezren kirohantak az országból, akik a támogatásukat igérők, de be nem tartók mellé szegódve, hülyítettek tovább bennünket, akik vállalkoztunk a nagy kalandra, hogy itthon maradtunk.

S most ismét ők akarják még az észt is osztani. Mint pl. ezzel a hülye petícióval! :-(((

Válaszok


Vendég

#931 Re: Re:

2012-01-12 17:42:29

#903: - Re:

Sajnos rosszul látod, a befizetéseinkből csak töredéket kaptunk vissza, és sajnálom, hogy az országrontók mellé állsz. Szükség van a pénzre, de nem diktátumokkal.

Öreg Harcos

#935 Re: Re:

2012-01-12 17:48:59

#903: - Re:

Ide figyelt te idióta agymosott, hülye szoci és szombaton nem dolgozó !

Kénytelen vagyok a hülye gondolkodásmódodat felvilágosítani. Eszement elvtársaid udvari bohócnak titulálják Fábry Sándort. A baroimagyú,bírkaképű hazaáruló szemétláda szilvási testvérét udvari jósnak nevezték ki a mocsok mkomcsik.

Az a söprűvirtuóz IMF csúfság miért nem akkor osztotta az észt, amikor a szlovákok minden nemzetközi jogot felrúgva megvonják a saját állampolgáraiktól a szlovák állampolgárságot, akik merték vállalni a magyarságukat. Neked ki kellene menni valahova Tel Aviv melleti farmra és a tehénszart kapargatni egy-kjét istálóban az állatok alól. Hol voltál és az te és az

elvtársaid, amikor Temerinben a magyar fiatalok nem hagyták magukat és a szerbek több mint 60 év börtönt osztottak ki az

ártatlan magyarokra. Rád kellett volna legalább 40 évet kiszabni. Miért nem reklamálsz te aljas a biszkubéla elvtársad több százezres nyugdíja miatt. Miért nem reklamálsz te baromarcú amiért a szemkilövők (2006 október 23) egyszerűen bejelentették, hogy 40 évesen nyugdíjba vonulnak. Miért nem reklamálsz te gyengeelméjű, hogy szekereselvtárs részegen, csorgó nyállal osztotta az észt a Kecsekeméti repülőtéren. Miért nem reklamálsz azoknak az aljas rémhírterjesztőknek, akik

kitalálták, hogy hétfőn az ünneplők ellopták az Operaházból a kristály hamutartókat és a korlátok réz gömbjeit. Az anyád nem mondta neked és a rémhírterjesztőnek: az Operában évtizedekre visszatekintve tiulos a dohányzás és egyáltalán semmiféle hamutartó ott nem található, ja és rézgömbök sincsenek a korlátokon. Voltál te egyáltalán már az Operában ?

Én voltam,de te olyan helyekre mész,ahol az elvtársaid megvernek egy köztiszteletben álló írót (Szentmihályi Szabó Péter):

Most csak ennyit, de biztosíthatlak, hogy fogsz még a pofádra kapni te ingyenélő, haza ellensége, idegenszívűek által felbérelt szemétláda ! ! !

 


Vendég

#1169 Re: Re:

2012-01-12 23:19:40

#903: - Re:

Szép estét!Úgy látom Ön nincs tisztában a világ és benne hazánk helyzetéről!!Javaslom, hogy okosodjon és ne írogasson ilyen orbitális baromságokat olvasgasson az alábbi oldalon: vilaghelyzete.blogspot.com