MEMORANDUM CASSOVIENSE ANNO 2012

Quoted post


Vendég

#1

2012-01-12 12:38

a megfogalmazottak a megmaradásunk zálogát képezik,ezért jo programot jelentenek...elérendö célnek tekinthetök,amelyért mihamarabb sikra kell szállni,mig nem lesznek okafogyottá a teljes asszimilácio miatt...a 24.orában vnk.-hajrá a megvalositáshoz....sok sikert,Isten áldásával!

Válaszok


Vendég

#32 Re:

2012-01-13 14:46:33

#1: -

Tisztelt Olvasók!

Nem támogatom a petíciót, mert a legrosszabb időben került napvilágra. Gyakorlatilag két hónap van az előrehozott választásokig. Ez a petíció arra buzdít, hogy amennyiben az olvasója nem találja meg az egyik-másik párt programjában a benne foglaltakat, akkor ne menjen el szavazni. Hát így lehet még jobban megosztani a felvidéki magyarságot, illetve csökkenteni a szavazók számát!

Most azt kellene szorgalmazni, hogy a kettő párt közül annak adják a szavazatukati a jóindulatú magyarok, amelynek a programja hozzájuk mégiscsak közelebb áll, s nem arra, hogy el se menjenek. Ezért tartom kártékonynak ezt a petíciót.

Egyébként őszintén kívánok Balassa Zoltánnak sok erőt ahhoz, hogy megalapítsa azt a felvidéki magyar pártot, amely mindazokat a nagyszerű gondolatokat, amelyeket a petíció tartalmaz meg is tudja valósítani.

Csémy Tamás

kassai pista

#109 Re: memorandu cassoviense 2012

2012-01-27 13:29:29

#1: -  

 


Vendég

#115 Re:

2012-01-28 06:51:56

#1: -  

 

BB

#192 Kérdés

2012-02-17 12:35:05

#1: -

Idézet a MEMORANDUMból:

,,Elvárjuk tehát, hogy politikai képviseletünk álljon ki az alábbi jogos és méltányos követeléseink mellett és ehhez minden tisztességes eszközt felhasználva szálljon síkra!

Az alábbi követelések részletezésére nem térünk ki, mert azok kidolgozása a közeljövő feladata.

1) Követeljük az autonómia olyan formáinak megvalósítását, melyek a felvidéki magyarság egészét (tömbmagyarság, kisebbség, szórvány) magában foglalják. ´´-----

--- ezen bevezeto sorok olvashatóak. írjunk alá egy olyan petíciót amelyben a kovetelések részletezésére nem térnek ki,csak egy nagyjából vázlatolást láthatunk és mindenki értelmezze ahogyan tudja.

Szeretném megkérdezni,h az 1. pontban leírt autonómia formái mit foglalnak magában, milyen autonómiát koveteljunk?Ebbe beleérthezo a teruleti elkulonulés is? Mert kétlem, h azt vmelyik szlovákia magyar allampolgár akarná!

Ha vmit pontosan nem részleteznek akkor hogyan várhatják el azt, hogy azt támogassuk?! A kozeljovo feladata??? Az igazi cél pontos kifejtésére tehát ne legyunk kíváncsiak csak bólintsunk rá,h akarjuk s aztán majd meglátjuk,h mit tesznek a nevunkben.